Rufra C.V. Installatiebedrijf

Water

watermeter

Bij alles wat we doen, gaan we uit van de wensen van onze klant, want Rufra c.v. heeft een doel voor ogen, namelijk tevreden klanten. Daarom luisteren wij als erkend waterleidingspecialist goed naar onze klanten. Want bij een goede waterleidinginstallatie komt meer kijken dan alleen koperen c.q. kunststof buizen waardoor het water bij Uw kranen komt. Wat te denken van bijvoorbeeld het ontharden van water in kalkrijke gebieden.

 

Water-besparende voorzieningen

Tevens kunnen wij U adviseren over allerlei energie en water-besparende voorzieningen in Uw woning of bedrijf. Bijvoorbeeld warm water m.b.v. restwarmte koeling of zonneboiler en warmtepomp. U kunt altijd contact met ons opnemen met al Uw vragen omtrent o.a. waterleidingen en alles wat daar bij hoort.

Water ontharden

Voor de installatie van een waterontharder is Rufra c.v. een betrouwbare partner wij leveren rechtstreeks van af de importeur.
Een waterontharder in uw woning of bedrijf kent vele voor delen zoals:
– Geen kalkaanslag meer op uw sanitair en kranen.
– Bestaande kalkaanslag verdwijnt.
– Langere levensduur van uw apparatuur die water verwarmt of verwerkt.
– Besparing op de energierekening door kalkvrije verwarmingselementen.
– U heeft 50 – 75% minder zeep- en schoonmaakmiddelen nodig en u kunt gebruik maken van eenvoudiger schoonmaakmiddelen.
– Uw kleding, handdoeken en ander textiel gaan langer mee en behouden hun kleur.

Bestaande kalkaanslag verdwijnt ook!

Met een NorthStar waterontharder bent u decennialang verzekerd van kalkvrij water in uw hele woning. Kalk veroorzaakt veel negatieve effecten en kost u honderden Euro’s per jaar. Denk alleen maar aan de kalkaanslag op uw sanitair en apparatuur, zoals combiketel, wasmachine, vaatwasser, Quooker, koffiezetapparaat etc.

Sterker nog met een NorthStar waterontharder verdwijnt de bestaande kalkaanslag!

Lange levensduur en 15 jaar garantie

De NorthStar waterontharders hebben een lange levensduur. Doordat er zich een minimale hoeveelheid bewegende elementen in deze waterontharders bevinden, is er praktisch geen mechanische slijtage. De onderdelen in de waterontharder worden op maat gemaakt en zelf geproduceerd. U krijgt15 jaar volledige garantie, ook op elektronica.

Kijk voor meer informatie ook op: www.waterontharding.nl of bel: 0544-374645