Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Aalten

Tevreden klanten staan centraal in Aalten

Bent u woonachtig in of rondom Aalten en op zoek naar een installatiebedrijf voor bijvoorbeeld uw cv-ketel, uw zonnecollectoren, uw pelletkachel of uw waterontharder? Het doel dat we bij Rufra c.v. voor ogen hebben, is dat we tevreden klanten hebben. Daarom staan uw wensen bij ons altijd centraal. Wij zijn trots lid van ondernemingsorganisatie UNETO-VNI: een organisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Als lid van UNETO-VNI staan wij voor betrouwbaarheid, kwaliteit, service en vakmanschap en hier zijn wij dan ook erg trots. Deze kenmerken komen naar voren tijdens het installeren, onderhouden en controleren van uw installatiewerk in Aalten.

Maak kennis met een waterontharder en u wilt nooit meer anders

Wanneer u in Aalten een NorthStar waterontharder door ons laat plaatsen, dan zal uw huidige kalkaanslag verdwijnen én bespaart u geld! Wij leggen u uit hoe:

  • Uw apparaten hebben een langere levensduur
  • U heeft minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Uw textiel gaat langer mee en behoudt bovendien beter kleur

Hierdoor zult u in Aalten op de lange termijn meer geld gaan besparen. Daarom is een waterontharder een slimme investering.

Installatiebedrijf Aalten

Duurzame verwarmingstechniek

Rufra heeft ruime ervaring met het installeren van milieuvriendelijke en efficiënte verwarmingstechniek. Heeft u interesse in een duurzaam verwarmingssysteem voor uw woning in Aalten? Wij kunnen de volgende oplossingen voor u realiseren:

  • Een zonneboiler waarmee u bespaart op uw gasverbruik
  • Een energiezuinige pelletkachel
  • Zonnecollectoren die uw woning door middel van zonne-energie verwarmen
  • Een buffervat dat wij aansluiten op uw zonnecollector
  • Een pelletketel die het leidingwater van uw cv verwarmt

Wanneer u Rufra inschakelt om uw verwarmingssysteem te installeren, krijgt u een duurzame en hoogwaardige oplossing die goed is voor het milieu én uw portemonnee! Onze pelletkachels en pelletketels werken bijvoorbeeld op biomassa, wat nauwelijks milieubelastend is en waarmee u flink bespaart op uw energierekening. Wilt u meer informatie over een zonneboiler, pelletkachel, zonnecollector, buffervat of pelletketel voor uw woning in Aalten? Neem dan gerust contact met ons op.

Kies voor zonnecollectoren in Aalten

Vindt u het milieu wel belangrijk, maar heeft u eigenlijk niet heel veel zin om hier actief in te participeren? Geen probleem, u kunt vanuit Aalten een steentje bijdragen aan het milieu zonder extreem veel te moeten ondernemen. Kies bijvoorbeeld voor een duurzame manier van het verwekken van warmte en ga voor zonnecollectoren! Zonnecollectoren zetten zon om in warmte en zorgen er zo voor dat u in de zomermaanden warm tapwater heeft. In de wintermaanden kunt u bijvoorbeeld uw tapwater door een pelletkachel of een houtvergasser laten verwarmen.

Buffervaten, pelletkachels en andere oplossingen

Bij Rufra behandelen wij ieder project als maatwerk. Iedere situatie in Aalten vraagt immers weer om een andere aanpak. Zo kunnen wij uw pelletkachel of pelletketel bijvoorbeeld voor u aansluiten op een buffervat, waardoor uw pelletkachel of pelletketel optimaal gaat functioneren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om altijd de ideale oplossing te vinden voor uw woning in Aalten. Twijfelt u nog op welke manier u uw woning op duurzame wijze wilt verwarmen? Schakel Rufra dan in voor advies op maat.

Installatiebedrijf Aalten

Topmerken van Rufra

In onze projecten gebruiken wij enkel producten van de hoogste kwaliteit, zodat u lang kunt profiteren van uw nieuwe verwarmingssysteem in Aalten. Onze pelletketels, pelletkachels, zonnecollectoren, zonneboilers en buffervaten zijn allemaal geproduceerd door vooraanstaande merken die enkel duurzame producten produceren. Zo bieden wij onder andere de pelletketels van topmerken zoals Domusa, Fröling en Biodom Benelux. Wij weten precies welke van deze producten wij het beste kunnen inzetten voor uw woning in Aalten. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan!

Subsidie voor uw buffervat, pelletketel, warmtepomp, pelletkachel, zonnecollector of zonneboiler

Wanneer u in Nederland door een professional zoals Rufra een zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel laat installeren, dan kunt u in veel gevallen gebruik maken van de ‘investeringssubsidie duurzame energie’, oftewel ISDE. Hoeveel subsidie u per apparaat kunt ontvangen, is afhankelijk van het vermogen daarvan.

Stop met zoeken naar een installatiebedrijf en kies voor Rufra c.v.

Wanneer u in Aalten kiest voor onze service en diensten, dan bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor langere periode. Wij verzorgen namelijk ook de controles en renovaties van bijvoorbeeld uw CV-ketel voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We geven u graag vrijblijvend advies en informeren u over de mogelijkheden. U kunt ons bellen op 0544-374645 of u kunt het online contactformulier invullen op de website. Bent u benieuwd naar de kosten van bijvoorbeeld een pelletkachel, van zonnecollectoren of van het installeren van een CV-ketel? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op! Vraag de offerte direct aan op de website en we kijken er naar uit om u in de toekomst te ondersteunen bij uw installatiewerk in Aalten!