Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Aalten

Tevreden klanten staan centraal in Aalten

Het doel dat we bij Rufra c.v. voor ogen hebben, is dat we tevreden klanten hebben. Daarom staan uw wensen bij ons altijd centraal. Wij zijn trots lid van ondernemingsorganisatie UNETO-VNI: een organisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Als lid van UNETO-VNI staan wij voor betrouwbaarheid, kwaliteit, service en vakmanschap en hier zijn wij dan ook erg trots. Deze kenmerken komen naar voren tijdens het installeren, onderhouden en controleren van uw installatiewerk in Aalten.

Kies voor zonnecollectoren en wees milieubewust in Aalten

Vindt u het milieu wel belangrijk, maar heeft u eigenlijk niet heel veel zin om hier actief in te participeren? Geen paniek, u kunt vanuit Aalten een steentje bijdragen aan het milieu zonder extreem veel te moeten ondernemen. Kies bijvoorbeeld voor een duurzame manier van het verwekken van warmte en ga voor zonnecollectoren!

Installatiebedrijf Aalten

Zonnecollectoren zetten zon om in warmte en zorgen er zo voor dat u in de zomermaanden warm tapwater heeft. In de wintermaanden kunt u bijvoorbeeld uw tapwater door een pelletkachel of een houtvergasser laten verwarmen.

Maak kennis met een waterontharder en u wilt nooit meer anders

Ontkalkt water, een fancy iets dat alleen maar geld kost en niks oplevert? Dat heeft u mis. Ontkalkt water levert wel degelijk geld op! Wanneer u in Aalten een NorthStar waterontharder door ons laat plaatsen, dan zal uw huidige kalkaanslag verdwijnen én bespaart u geld!

Wij leggen u uit hoe:

  • Uw apparaten hebben een langere levensduur
  • U heeft minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Uw textiel gaat langer mee en behoudt bovendien beter kleur

Hierdoor zult u in Aalten op lange termijn meer geld gaan besparen. Daarom is een waterontharder een slimme investering.

Installatiebedrijf Aalten

Stop met zoeken naar een installatiebedrijf en kies voor Rufra c.v.

Wanneer u in Aalten kiest voor onze service en diensten, dan bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor langere periode. Wij verzorgen namelijk ook de controles en renovaties van bijvoorbeeld uw CV-ketel voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We geven u graag vrijblijvend advies en informeren u over de mogelijkheden. U kunt ons bellen op 0544-374645 of u kunt het online contactformulier invullen op de website. Bent u benieuwd naar de kosten van bijvoorbeeld een pelletkachel, van zonnecollectoren of van het installeren van een CV-ketel? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op! Vraag de offerte direct aan op de website en we kijken er naar uit om u in de toekomst te ondersteunen bij uw installatiewerk in Aalten!