Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

CV ketel

Verwarmingsinstallaties

Rufra c.v. Installatiebedrijf is de specialist op het gebied van onderhoud en installatie van een CV ketel bij u in de regio. Wij zorgen desgewenst voor de volledige levering en installatie van uw CV ketel en hebben verstand van allerlei soorten verwarmingsinstallaties. Doordat wij werkzaam zijn als totaal installateur, kunt u bij ons terecht voor alle type verwarmingsinstallaties. Zo kunt u naast het leveren en installeren van een CV ketel, ook terecht voor alles op het gebied van luchtverwarming, vloerverwarming en conventionele radiatorverwarmingsapparaten.

Het werkgebied

Wij zijn voornamelijk werkzaam in plaatsen zoals Vragender, Harreveld, Zieuwent, Eibergen, Ruurlo, Doetinchem, Lievelde, Lichtenvoorde, Groenlo, Varsseveld, Aalten en Winterswijk. U begrijpt dat wij eigenlijk op plaatsen in de hele Achterhoek komen om de werkzaamheden aan uw CV ketel uit te voeren, zoals u wenst. Zo kunt u in de hele regio bij ons terecht voor de bekende merken van verwarmingsapparatuur.

De hoogste kwaliteit

U bent bij ons bedrijf verzekerd van de hoogste kwaliteit CV ketels. Voordat wij echter voor u aan de slag gaan, bekijken wij vooraf grondig naar de ruimte waar u het systeem in wilt laten plaatsen. Op die manier kunnen wij u de juiste CV ketel adviseren, zodat u veel energie bespaart en de kosten laag houdt. Door onze kennis en ervaring, weten wij de meest voordelige CV ketel te adviseren.

Van alle markten thuis

Doordat wij van alle markten thuis zijn, zijn onze specialisten zelfs in staat om de meest uiteenlopende radiatoren aan te leggen. Zo leveren en installeren wij tevens de zogenaamde designradiatoren op een snelle en flexibele wijze bij u thuis of op uw werkplek. Maak gerust een afspraak met ons installatiebedrijf en laat u informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw CV ketel, kunt u ons iedere dag bereiken via onze contactgegevens.

CV-Ketel