Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Dakdekker

Voorkom lekkages

Voor het leveren en aanbrengen van dakbedekking, is het verstandig om een professionele dakdekker in te schakelen. Er kan immers veel mis gaan bij het bedekken van daken, zodra er niet van een gespecialiseerde dakdekker gebruik wordt gemaakt. Zo kan een dak gaan lekken en kunnen er lekkages ontstaan. Rufra c.v. Installatiebedrijf is u graag van dienst als vakkundige dakdekker en is in staat om problemen te voorkomen.

Dakdekker

Werkzaam met de beste producten

Wij zorgen ervoor dat uw dak gedurende talloze jaren volledig waterdicht blijft. Om dat te realiseren is bitumen uitermate geschikt. Deze vorm van dakbedekking is de afgelopen jaren enorm verbeterd en wordt door ons dan ook voornamelijk toegepast. We vinden het belangrijk dat onze klanten ontvangen, wat u van een dakdekker mag verwachten. Vandaar dat wij uitsluitend gebruik maken van de beste producten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat het noodzakelijke onderhoud van uw dak tot het minimum beperkt blijft.

Installatie, onderhoud en reparatie

Zowel het installeren van dakbedekking als het onderhouden en repareren van daken wordt door ons als professionele dakdekker zorgvuldig uitgevoerd. Zo weet iedere dakdekker van ons bedrijf, de conditie van de meest uiteenlopende daken optimaal te houden en er voor te zorgen dat er geen schades ontstaan. Wij zijn vooral in de Achterhoek werkzaam. Dat betekent dat wij onder andere werken voor bedrijven en particulieren in Doetinchem, Groenlo, Eibergen, Ruurlo, Vragender, Lichtenvoorde, Zieuwent, Varsseveld, Harreveld, Winterswijk en Lievelde.

Ontvang een offerte op maat

Wij besteden graag veel tijd en aandacht aan het offerte traject, om onze werkzaamheden daarmee zo volledig mogelijk af te stemmen op uw wensen.

Hierdoor zijn wij in staat om een offerte om maat voor u op te stellen, zodat u een compleet en helder overzicht heeft van de werkzaamheden die onze dakdekker bij u gaat uitvoeren. Bovendien weet u hierdoor exact welke prijzen wij in rekening brengen en kent onze dakdekker geen geheimen voor u.