Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

CV ketel onderhoud

Eenmalig en frequent

Voor CV ketel onderhoud bij u in de regio, is Rufra c.v. Installatiebedrijf de aangewezen partij, die deze werkzaamheden op een succesvolle manier kan uitvoeren. Wij staan voor u klaar om uw CV ketel schoon te maken, maar zijn ook in staat om CV ketels volledig te inspecteren en zo nodig te repareren en onderhouden. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende onderhoudscontracten, maar ook eenmalig onderhoud kan door onze specialisten uitgevoerd worden.

CV-Ketel-onderhoud

Een passend advies

Wij staan met veel plezier voor u klaar, om u te adviseren over de meest geschikte vorm van CV ketel onderhoud. Hiervoor kijken wij grondig naar uw installatie en de ruimte die u daarmee verwarmt.

Op basis van onze bevindingen en uw wensen, brengen wij vervolgens een passend advies uit. Dat betekent dat het bij onderhoud, altijd gaat om maatwerk.

Verschillende onderhoudswerkzaamheden

Naast CV ketel onderhoud, kunt u door ons ook uw dakbedekking laten vernieuwen, uw riolering en waterinstallatie laten inspecteren, maar ook het onderhouden van gasinstallaties, verlichtingen en een aantal andere installaties bij u thuis of op het werk.

Voor inwoners en werknemers in de hele Achterhoek komen wij op locatie om deze en andere werkzaamheden uit te voeren. Zo komen wij onder andere in Eibergen, Winterswijk, Harreveld, Groenlo, Zieuwent, Varsseveld, Ruurlo, Vragender, Lichtenvoorde, Lievelde en Doetinchem.

Vakkundige onderhoudsmedewerkers

Doordat een goed onderhouden CV ketel aanzienlijk langer mee gaat en een heel stuk zuiniger is, zal u de kosten voor het onderhoud, snel terug verdienen. Wij werken enkel met vakkundige onderhoudsmedewerkers, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken, dat u achteraf met vervelende verrassingen te maken krijgt.

Het voordeel is dat u geen enkel omkijken heeft naar uw verwarmingsapparatuur, omdat wij u benaderen zodra het tijd is voor het terugkerende CV ketel onderhoud. Wacht echter niet te lang en maak vandaag een voor u geschikte afspraak.