Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Elektra

Voorkom ongelukken met elektra

Ons dagelijks leven is zonder elektriciteit niet meer voor te stellen. Iedereen gebruikt elektrische energie voor huiselijk comfort, huishoudelijk werk of beroepsmatig. Het gebruik van elektrische energie is vanzelfsprekend geworden. Dat elektriciteit ook gevaarlijk kan zijn, is ook bekend. De media maakt voortdurend melding van ongelukken en branden veroorzaakt door elektriciteit. Toch zijn veel van deze ongelukken te voorkomen, door uw elektrotechnische werkzaamheden zoveel mogelijk over te laten aan een erkende installateur zoals Installatiebedrijf Rufra.

De keuze van de armaturen kunnen wij voor u verzorgen. Wij verzorgen complete electravoorzieningen, voor zowel sterk- als zwakstroom installaties, gebouw-beheersysteem, alarmsystemen en ook intercom installaties kunnen wij voor u ontwerpen en monteren.

Wij kunnen adviseren, ontwerpen en helpen met het maken van uw keuzes. En verzorgen de perfecte montage en het onderhoud. Wij verzorgen complete electra voorzieningen, voor zowel sterk- als zwakstroom installaties, gebouw-beheersysteem, alarmsystemen en ook intercom installaties kunnen wij voor u ontwerpen en monteren.

Lees gerust meer over ons werk als elektricien.

perilex