Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Comfortinstallateur

Maakt uw woonwensen waar

Rufra heeft als comfortinstallateur heeft de juiste papieren om u van gedegen advies te voorzien. Door zijn lidmaatschap van UNETO-VNI en de juiste opleiding kan hij u vakkundig op weg helpen naar een hoger comfortniveau in uw woning, nu en voorbereid op de toekomst!
Kan ook uw woning nog een flink stuk comfortabeler worden gemaakt? Valt er ook bij u veel te winnen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid? Voor nu en met het oog op de toekomst? Wij denken eerlijk gezegd van wel. Neem contact op voor een brochure ter inspiratie van Uneto-Vni. En loop eens met een andere blik door uw kamers heen.

Douche na inbouwen verlaagde douchebak en hardglazen douchewand.

Wij komen bij u thuis om u te adviseren

Bent u toe aan een nieuwe of gerenoveerde/ aangepaste badkamer en bent u benieuwd naar wat er allemaal te koop is op sanitair gebied? Dan hebben wij iets nieuws voor u! Omdat u niet alle dagen een nieuwe badkamer uitzoekt en door de woonprogramma’s op tv, folders en woonbladen door de bomen het bos niet meer ziet. Wij komen bij u thuis om voor u de beste oplossingen en toepassingen te bespreken en bij u thuis en laten zien wat er allemaal te koop is op sanitair gebied.

Samen bepalen we uw stijl, materialen, kleuren en bekijken wij uw badruimte om te bepalen wat de mooiste en beste oplossing is. Er kan meteen worden opgemeten en uw nieuwe badruimte komt tot “leven”.

“Ouderdom komt met gebreken” luidt het spreekwoord

Het aantal babyboomers groeit de aankomende jaren aanzienlijk. Daarnaast is de verzelfstandiging van mindervaliden in opkomst en zullen hoogwaardige zorgcentra met oog voor kwaliteit de komende jaren toenemen. U wenst bewegingsvrijheid, zonder daarbij in te boeten op luxe en comfort. Wat de badaccessoires betreft zijn hiervoor vele mogelijkheden. Vaak ontbreekt hier echter één essentieel aspect: de veiligheid. Vraag naar de mogelijkheden om uw leven weer een stuk gemakkelijker te maken. Van een simpele handgreep tot een toiletaanpassing. Van een douchezitje tot een complete hydraulische douchelift. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Er zijn genoeg mooie oplossingen beschikbaar op de markt, die zelfs later in te passen zijn als je er nu al rekening mee houdt.

Bekijk de vele mogelijkheden

Comfort en Domotica, de bediening voor uw Huis

Domotica wordt tegenwoordig steeds meer toegepast in nieuwbouw woningen maar Rufra gaat verder.

Door deze duurzame technieken en intelligente huissystemen ook te installeren in bestaande woningen en zo een comfortabeler en veiliger wonen en leven mogelijk te maken.

Om u een idee te geven waar we het over hebben, hieronder een samenvatting van de systemen die door ons kunnen worden geinstalleerd:

  • Toegangscontrole en bewakingssystemen, automatische deur, poort en garagedeur bediening.
  • Beeldintercom, deuropeners, bewakingscamera.
  • Inbraak, gas-rook- brand-detectoren
  • Persoonlijke alarmsystemen eventueel met doorschakelmogelijkheden.
  • Noodverlichting en vluchtweg indicatie.
  • Buitenverlichting voor huis tuin automatisch geschakeld
  • Automatische lichtschakeling binnen, temperatuurregeling op afstand en weersafhankelijk of op basis van aanwezigheidsdetectie.
  • Hand- of automatische- of op afstand bedienbare rolluiken- zonneschermen en ventilatie.
  • Systemen voor intercom telefoon geluid en data
  • Laadinrichting voor elektro mobiliteit zoals fietsen auto’s scooters en wagens.

U ziet er kan van alles gedaan worden om uw veiligheid en comfort te verhogen.