Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Pelletkachel

Een aangename warmte in huis met een pelletkachel

Bent u voor uw woning op zoek naar een pelletkachel? Rufra C.V. installatiebedrijf is op het gebied van verwarmingstechniek van alle markten thuis. Voor een goede en kwalitatieve kachel bent u bij ons aan het juiste adres. Als u op uw energiekosten wilt besparen, biedt deze milieuvriendelijke kachel de oplossing. U heeft keuze uit diverse soorten kachels en merken. Wij geven u graag vakkundig en vrijblijvend advies. Zo weet u zeker dat u de juiste pelletkachel aanschaft voor uw woning of bedrijf.

De milieuvriendelijke oplossing voor uw woning

Wilt u uw woning of bedrijf op een aangename temperatuur krijgen? Een pelletkachel is de milieuvriendelijke oplossing. Het geeft u hetzelfde aangename en comfortabele gevoel als een houtkachel. Bovendien kunt u met deze kachel tot wel 50% besparen op uw energierekening. Ten opzichte van een houtkachel brandt deze kachel automatisch. Op deze manier geniet u net zoals bij een houtkachel van de sfeervolle look, maar dan het gemak van een pelletkachel.

Warmte transitie

Biomassaketels zijn in veel gevallen een interessantere verwarmingsoptie dan een warmtepomp of een aansluiting op een warmtenet, zo concluderen de onderzoekers van de CE Delft. Dat geldt dan met name in buiten stedelijk gebied, met veel woningen met een relatief lage isolatiegraad. Bioketels kunnen dus een significante bijdrage leveren aan de versnelling van de warmtetransitie.

Wat is ‘biomassa’? En wat zijn ‘pellets’?

Een pelletkachel voor elke ruimte

Voor iedere ruimte hebben wij de juiste pelletkachel in huis. Denk daarbij aan vrijstaande kachels, inbouw kachels en CV kachels. Doordat vrijstaande kachels los staan in de ruimte, zijn ze in vrijwel elke ruimte te plaatsen. Een inbouw kachel is in te bouwen in een schouw. Kiest u voor een cv kachel dan kunt eventueel ook de radiatoren van uw woning aansluiten. Ook is het mogelijk om het sanitaire water te verwarmen. U heeft bij ons keuze uit diverse designs, van kachels met een moderne tot klassieke uitstraling.

Rufra is Dielle dealer

Rufra is dealer van het pelletkachel merk Dielle. Dielle is al sinds 1976 bezig met de ontwikkeling en productie van verwarming- en comfort producten. Meer weten over Dielle pelletkachels? Lees dan de brochure >

Interesse in een pelletkachel? Neem contact met ons op

Mogen wij uw woning voorzien van een duurzame kachel? Schakel een professioneel bedrijf als Rufra C.V. installaties in. Heeft u advies nodig bij uw zoektocht naar een juiste kachel? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0544-374645, vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@rufra.nl. Hout in uw tuin pakken is verleden tijd, wanneer u kiest voor een pelletkachel.