Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Gasleidingen

Veilige installatie

Gas wordt in Nederland voor allerlei toepassingen gebruikt. Onze taak hierin is er voor te zorgen dat de gasleidingen veilig en volgens de geldende normen en voorschriften worden aangelegd.

Als erkend installatiebedrijf kunnen wij dan ook, van ontwerp tot aanleg, grote en kleine gastechnische installaties voor u verzorgen.
Hoewel u als huiseigenaar zelf verantwoordelijk bent voor gas- en elektra-installaties in uw woning. “Gas- en elektra-installaties in woningen zijn over het algemeen veilig”. Wij zorgen voor een daadwerkelijk veilige aanleg van het leidingwerk. De meeste ongelukken gebeuren door koolmonoxide-vergiftiging. Regelmatige controle en goede ventilatie zijn belangrijk.

Rufra heeft de praktische en deskundige ervaring en is uw vraagbaak met het oog op de veiligheid van gasinstallaties in uw woning, maar heeft ook ervaring met leidingen buiten uw en woning. Kortom Rufra uw installateur bij uitstek.

Subsidie & besparing

Misschien is het voor U een optie om de cv ketel te vervangen door een pellets kachel/ketel.
U bespaart dan 50% op stookkosten en u stookt CO2 neutraal. De diverse mogelijkheden worden door de overheid gestimuleerd. Hiervoor zijn verschillende subsidies beschikbaar vanaf 800 tot 2500 euro. Meer informatie hierover vind u op de “duurzaamheid” pagina.