Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Elektricien

Aanleg, onderhoud en reparatie

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren elektricien bij u in de regio, dan kunt u terecht bij Rufra c.v. Installatiebedrijf. Iedere elektricien van ons bedrijf is volledig gespecialiseerd in alle zaken die te maken hebben met elektra. Of het nu gaat om de elektriciteit thuis of die u beroepsmatig gebruikt, wij zorgen voor een veilige en betrouwbare aanleg, onderhoud en reparatie van het totale elektriciteitsnetwerk.

Verzekerd van een optimale veiligheid

Voor veel mensen is het gebruik van elektriciteit vanzelfsprekend geworden. Echter kan er met het gebruik van elektra ook veel mis gaan. Zo kunnen er ongelukken plaatsvinden, waardoor mensen gewond raken. Vandaar dat wij er als elektricien voortdurend voor zorgen dat er geen gevaren ontstaan en dat ongelukken met elektriciteit voorkomen worden. Zo bent u bij ons verzekerd, dat u te maken heeft met een erkende elektricien, die precies weet wat u nodig heeft.

Bij u thuis en op het werk

U kunt ons inschakelen voor een compleet verlichtingsplan in uw bedrijfspand, maar u kunt ook bij ons terecht voor het aanleggen van een alarmsysteem bij u thuis.

U begrijpt dat dit slechts twee voorbeelden zijn van de vele klussen waar u onze elektricien voor kunt inschakelen. Dit kan in de gehele Achterhoek. Zo komen wij bijvoorbeeld graag bij u in Lievelde, Zieuwent, Lichtenvoorde, Harreveld, Ruurlo, Varsseveld, Doetinchem, Winterswijk, Vragender, Eibergen en Groenlo.

Afstemmen van de werkzaamheden

Vanuit onze locatie in Lievelde, werken wij voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers op evenzoveel verschillende locaties. Wij kunnen u ongetwijfeld de activiteiten bieden waar u naar op zoek bent.

Wij gaan graag met u in gesprek om onze werkzaamheden op uw wensen af te stemmen. Bekijk op deze website hoe u onze elektricien kunt bereiken, zodat we binnen korte termijn allebei exact weten waar wij aan toe zijn.

Elektricien