Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Zonnecollectoren

Verwarm uw huis met zonnecollectoren

Wilt u op een duurzame manier uw woning verwarmen? Zonnecollectoren zijn de oplossing. Bij Rufra C.V. installatiebedrijf staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Als professioneel installatiebedrijf raden wij dan ook aan om te kiezen voor zonne-energie als uw energiekosten wilt besparen. Als u drastisch wilt besparen op uw energierekening, kunt u het beste kiezen voor een totaaloplossing van uw energiesysteem. Daarmee gooit u het roer om. Welk dak u ook heeft, voor elk dak hebben wij een oplossing. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor zonnecollectoren.

Zonnecollectoren in alle soorten en maten

Bij Rufra C.V. installatiebedrijf heeft uw keuze uit welke zonnecollectoren u wenst voor uw huis. Er zijn namelijk twee verschillende soorten: een vlakke plaat zonnecollector en een vacuümbuis zonnecollector. Een vlakke plaat is relatief goedkoop, maar met een vacuümbuis heeft u een hoger rendement. Naast het type zonnecollector bieden wij diverse maten aan voor zowel kleine als grotere woningen of bedrijven. Tevens houden we rekening met de plaatsing van het systeem, zodat u de meeste energie kunt besparen.

Zonnecollector

Laat de installatie over aan ervaren specialist

Bij het installeren van zonnecollectoren komt veel kijken en ze zijn ingewikkeld om te installeren. Laat dit daarom altijd over aan een deskundige, om te voorkomen dat het mis gaat. Onze specialisten hebben de juiste kennis en materialen in huis om uw systeem op de juiste manier te installeren. Wij bieden u ook een totaaloplossing aan voor uw energiesysteem. De ideale combinatie is een cv pelletkachel of houtvergasser met zonnecollectoren en een buffervat. Met de collectoren verwarmt u het tapwater in de zomermaanden en in de wintermaanden verwarmt u uw woning en het tapwater met de pelletkachel of houtvergasser. Zo kunt u optimaal profiteren van de vele voordelen van zonnecollectoren.

Zonnecollectoren laten installeren? Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een van onze energiesystemen of wenst u een totaaloplossing? Dankzij de jarenlange kennis en ervaring van Rufra weten wij u het beste te geven op het gebied van energiesystemen. Wij houden daarbij altijd rekening met uw wensen en uw type woning. U kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige energieproducten met een lange levensduur, een gedegen uitleg van het energiesysteem, maar ook voor de complete installatie van A tot Z. Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Bel ons op 0544-374645, vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@rufra.nl. Wanneer kiest u voor de duurzame oplossing van zonnecollectoren?