Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

CV-ketel kopen

Uw specialist in cv ketel onderhoud en installatie

Overweegt u om een cv-ketel te kopen? Dan bent u bij Rufra C.V. installatiebedrijf aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist op het gebied van onderhoud en installatie van een CV ketel bij u in de regio. Heeft u te maken met een storing? Onze vakkundige en professionele cv monteur biedt u de service die u nodig heeft. Ook als uw installatie aan vervanging toe is, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hebben we snel een erkende installateur bij u op locatie, om de noodzakelijke werkzaamheden uit te voeren. Zo kunt u snel weer genieten van een behaaglijk en comfortabele woonomgeving. U kunt ons ook inschakelen om uw cv-ketel te installeren en voor regelmatig cv-ketel onderhoud.

CV-ketel onderhoud voor een veilige leefomgeving

Is uw cv aan onderhoud toe of wilt u een nieuwe cv-ketel kopen? Ons installatiebedrijf komt bij u langs voor onderhoud wanneer het u uitkomt. Om blijvend van de warmte en warm water te kunnen genieten, raden wij regelmatig onderhoud aan. Met regelmatig cv-ketel onderhoud voorkomt u ook storingen. Schakel ons minimaal 1 keer per jaar in voor cv onderhoud. Zo bent u verzekerd van een veilige en comfortabele leefomgeving. Tevens gaat uw ketel langer mee en bespaart u daarmee energiekosten en eventuele reparatiekosten. Sluit eventueel een onderhoudscontract af zodat u ook nog kunt besparen op voorrijkosten, arbeidsloon en cv-ketelonderdelen.

CV-ketels installeren doen wij vakkundig en snel

Bij Rufra C.V. installatiebedrijf kunt u niet alleen een cv-ketel kopen, maar ook laten installeren. Wij leveren en installeren cv-ketels voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u bij ons uw cv-ketel laten installeren bent u verzekerd van een goede service. Wij werken ook altijd met de nieuwste producten en technieken om uw verwarmingsinstallatie geheel naar wens en afgestemd op uw woning te installeren. Wenst u regelmatig onderhoud? Bekijk dan de verschillende onderhoudscontracten aan. Zo bent u verzekerd van voordelig cv-ketel onderhoud.

CV-Ketel-onderhoud

Cv-ketel laten installeren? Neem contact op

Mogen wij uw cv-ketel installeren? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Als totaal installateur kunt u naast het leveren en installeren van een cv ketel, ook terecht voor alles op het gebied van luchtverwarming, vloerverwarming. Wilt u een nieuwe cv-ketel kopen? Door onze kennis en ervaring, weten wij de meest voordelige ketel te adviseren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bel ons op 0544-374645, vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@rufra.nl. Wij zijn uw professionele partner voor de levering van een nieuwe cv ketel, cv onderhoud en voor het installeren van uw cv.