Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Doetinchem

Installatiebedrijf Doetinchem

Service en vakmanschap in Doetinchem

Rufra c.v. vindt voor elke situatie op het gebied van verwarming, elektra en sanitair een passende oplossing. Wij bieden u in Doetinchem onder andere waterontharders, cv-ketels, pelletkachels en zonnecollectoren. Naast het installeren zorgen wij ook voor het onderhoud! Omdat wij u graag onze kwaliteit tonen, zijn wij lid van UNETO-VNI. De UNETO-VNI is een ondernemingsorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Als lid van UNETO-VNI staan wij namelijk voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw installatiewerk succesvol door ons in Doetinchem wordt geïnstalleerd.

Voorkom onnodige kosten in Doetinchem en ontkalk uw water

Wist u dat kalk voor kosten zorgt die u ook makkelijk kunt voorkomen? Kalk zorgt namelijk voor kalkaanslag op uw sanitair en apparatuur in Doetinchem. Wanneer u door middel van onze NorthStar waterontharders van ontkalkt water profiteert, komen hier nog veel meer voordelen bij kijken. Wij belichten graag enkele (kostenbesparende) voordelen voor u:

  • Apparaten hebben een langere levensduur
  • Er zijn minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Textiel gaat langer mee en behoudt kleur
  • Bestaande kalkaanslag verdwijnt

Hierdoor bespaart u kosten op uw apparaten, uw schoonmaakmiddelen én op uw textiel, zoals uw kleren.

Duurzame verwarmingstechniek in Doetinchem

Ook op het gebied van duurzame verwarmingstechniek is Rufra de ideale partner in Doetinchem! Wij kunnen u helpen met de volgende oplossingen:

  • Een zonneboiler waarmee u bespaart op uw gasverbruik
  • Een energiezuinige pelletkachel
  • Zonnecollectoren die uw woning verwarmen door middel van zonne-energie
  • Een buffervat dat wij voor u kunnen aansluiten op uw zonnecollector
  • Een pelletketel die het leidingwater van uw cv verwarmt

Bij Rufra dragen wij de natuur een warm hart toe én helpen wij u graag om te besparen op uw energierekening. Zo werken onze pelletkachels en pelletketels bijvoorbeeld op biomassa, wat nauwelijks schadelijk is voor het milieu en zeer voordelig is. Wij helpen u graag met het zoeken naar de beste manier om uw huis in Doetinchem op milieuvriendelijke wijze te verwarmen.

Rufra c.v.: gespecialiseerd in verwarmingssystemen

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren en installeren van een groot aantal verwarmingssystemen om zo de meeste kennis te kunnen verkrijgen. Rufra c.v. biedt u onder andere vloerverwarming, radiatorenverwarming en zonnecollectoren. Draagt u graag een steentje bij aan het milieu en wilt u overstappen op een milieuvriendelijker warmtesysteem voor uw huis in Doetinchem? Dan zijn zonnecollectoren wellicht iets voor u. De collectoren verwarmen uw tapwater in de zomermaanden, in de wintermaanden kunnen een pelletkachel of een houtvergasser voor de verwarming zorgen. Wilt u toch liever nog wat advies voordat u beslist? Door onze kennis en ervaring met verschillende verwarmingssystemen voorzien we u graag van professioneel en passend advies.

Rufra levert maatwerk

Voor ons is ieder project maatwerk. Iedere woning in Doetinchem is immers anders, en wij gaan altijd op zoek naar de meest efficiënte manier onze duurzame energieoplossingen te leveren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw pelletkachel of pelletketel in Doetinchem aansluiten op een buffervat, waardoor uw pelletkachel of pelletketel optimaal gaat functioneren. Wij kunnen zelfs het buffervat voor u aansluiten op zonnecollectoren! U merkt het al: wij bieden talloze mogelijkheden om uw woning in Doetinchem energiezuinig te verwarmen. Weet u wel dat u ons in wilt schakelen, maar nog niet welke hoogwaardige oplossing de beste keuze is in uw situatie? Neem dan contact met ons op. Onze experts voorzien u graag van gedegen advies op maat.

Topmerken van Rufra

Wanneer u ervoor kiest om Rufra in te schakelen om uw milieuvriendelijke verwarmingssysteem voor u te realiseren, bent u ervan verzekerd dat u een hoogwaardige oplossing in handen krijgt. Wij leveren namelijk pelletketels, pelletkachels, zonnecollectoren, zonneboilers en buffervaten van hoogwaardige merken die producten van zeer hoge kwaliteit produceren. Zo verkopen wij bijvoorbeeld pelletketels van de merken Domusa, Fröling en Biodom Benelux. Deze topmerken produceren de meest milieuvriendelijke energiesystemen op duurzame wijze. Omdat wij zo’n ruim assortiment aan merken en producten hebben, vindt u bij ons altijd de ideale oplossing voor uw woning in Doetinchem.

Subsidie voor uw buffervat, warmtepomp, pelletketel, pelletkachel, zonnecollector of zonneboiler

Het is in Nederland mogelijk om aanspraak te maken op de zogenaamde ‘investeringssubsidie duurzame energie’, oftewel ISDE, wanneer u een zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel in uw woning in Winterswijk laat installeren door een specialist zoals Rufra. Hoeveel subsidie u per apparaat kunt ontvangen, is afhankelijk van het vermogen daarvan. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Kies in Doetinchem voor een ervaren en professionele installateur

Als UNETO-VNI lid staan wij onder andere voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wilt u er dus zeker van zijn dat uw pelletkachel, uw waterontharder, uw CV-ketel of uw zonnecollectoren in Doetinchem goed geplaatst en onderhouden worden? Kies dan voor de diensten en service van Rufra c.v. en profiteer direct. Benieuwd naar de mogelijkheden of naar de kosten? Bel naar 0544-374645 en we bespreken graag de opties. Voor informatie over de kosten kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen die we graag voor u opstellen. We komen u in Doetinchem graag helpen bij uw installatiewerk!