Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Doetinchem

Installatiebedrijf Doetinchem

Rufra c.v. is een veelzijdig installatiebedrijf, gevestigd in Lievelde, dat als werkgebied de gehele Achterhoek heeft. Woont u in Doetinchem en zoekt u een vakbekwaam installatiebedrijf, dan zijn wij beschikbaar om uw klus met grote zorgvuldigheid en vakmanschap uit te voeren. Rufra c.v. is lid van Uneto-VNI, de werkgeversorganisatie voor installatiebedrijf, wat een indicatie geeft van de geleverde kwaliteit en service. Onze installateurs beschikken over alle benodigde opleidingen en certificaten om allerlei installatieklussen goed uit te kunnen en mogen voeren.

U kunt als woningbezitter of bedrijf in Doetinchem bij ons installatiebedrijf terecht voor elke klus die u heeft op het gebied van elektra, gas, water, riolering, sanitair en verwarming.

Een veelzijdig installatiebedrijf voor woningen en bedrijfspanden in Doetinchem

De dienstverlening van Rufra c.v. is zeer uitgebreid. Alles waarvoor u een installatiebedrijf voor u in Doetinchem nodig zou kunnen hebben, kunnen wij op vakbekwame en klantgerichte wijze voor u uitvoeren. Ons dienstenpakket is te uitgebreid om volledig op te sommen in deze tekst, maar wij geven u een paar voorbeelden van wat wij als installatiebedrijf voor u in Doetinchem kunnen betekenen.

Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe CV-ketel laten plaatsen? Wij kunnen niet alleen de plaatsing op veilige en zorgvuldige wijze uitvoeren, maar daaraan voorafgaand ontvangt u ook deskundig advies over de ideale CV-ketel voor uw persoonlijke situatie. Als uw CV-ketel niet vervangen hoeft te worden, maar is hij wel aan onderhoud toe? U kunt in Doetinchem bij ons installatiebedrijf terecht voor eenmalig onderhoud, maar ook voor periodiek onderhoud middels een servicecontract. Ook radiatoren plaatsen wij voor u en wij regelen deze in. Zaken als het plaatsen van designradiatoren of radiatorthermostaten vormen voor de medewerkers van ons installatiebedrijf bij u in Doetinchem geen enkel probleem.

Onze installatietechnici zijn ook bevoegd om met gasleidingen te mogen werken. Zij nemen daarbij altijd de veiligheid in acht, u kunt erop vertrouwen dat er geen onveilige situaties ontstaan. Ook bij het werken met waterleidingen gaan onze monteurs altijd op veilige wijze te werk. Naast het leidingwerk zelf kunnen wij u ook adviseren over waterbesparende maatregelen.

Als installatiebedrijf voor klanten in Doetinchem werken wij ook met riolering. Wij zorgen ervoor dat de kans op stankoverlast en lekkages in de toekomst tot een minimum wordt beperkt. Dit kunnen wij garanderen door de vakbekwaamheid van onze medewerkers en door het feit dat wij enkel met KOMO-gekeurde materialen werken.

Ook het werken met elektra dient op veilige wijze te gebeuren. U kunt daarom in Doetinchem het beste een gecertificeerd installatiebedrijf als Rufra c.v. inschakelen, om ongelukken te voorkomen. Wij adviseren u over de elektra in uw huis of bedrijfspand en kunnen ook elektra-installaties voor u ontwerpen. Voor onderhoud na het plaatsen van de elektra kunt u ook bij ons terecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bovenstaand las u enkele voorbeelden van wat wij als installatiebedrijf voor u in Doetinchem kunnen doen. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u onze website raadplegen.

Het is ook mogelijk om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Mocht u eerst nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op, dan staan wij u graag te woord.

Rufra c.v. is het klantvriendelijke installatiebedrijf dat met u meedenkt. Wij horen graag van u!