Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Enschede

Uw totaalinstallateur in Enschede

Bent u op zoek naar een geschikt installatiebedrijf voor het installeren van uw cv-ketel, een pelletkachel, een waterontharder of zonnecollectoren? Zoek dan niet verder: Rufra c.v. is uw totaalinstallateur die u zowel bij de installatie als bij het onderhoud in Enschede kan helpen. Wij zijn gespecialiseerd in waterontharders, verwarming, sanitair en elektra. Daarnaast voeren wij onder andere in Enschede onderhoudswerkzaamheden uit, zoals het vernieuwen en reinigen van uw dak, het schoonmaken en inspecteren van uw cv-ketel en de inspectie van uw gasinstallatie.

Gespecialiseerd in verwarming

Rufra c.v. is gespecialiseerd in verschillende verwarmingssystemen. Denk hierbij aan vloerverwarming, luchtverwarming en radiatorverwarming. Ook behoren zonnecollectoren tot de mogelijkheden! Met zonnecollectoren verwarmt u het tapwater uit Enschede in de zomermaanden en in de wintermaanden kunt u uw tapwater verwarmen met een pelletkachel of houtvergasser. Door onze jarenlange kennis en ervaring met verschillende verwarmingssystemen kunnen wij u voorzien van professioneel en ervaren advies en kiezen we samen het verwarmingssysteem dat het beste bij u past.

installatiebedrijf Enschede

Verzeker uzelf in Enschede van kalkvrij water met een waterontharder

Naast verwarmingssystemen, zijn wij ook gespecialiseerd in het kalkvrij maken van water in woningen. Bent u zich er namelijk bewust dat kalkvrij water u veel voordelen kan brengen? Kalk brengt namelijk veel negatieve effecten met zich mee en het kost u ook veel geld. Ook zorgt kalk voor kalkaanslag op uw sanitair en apparatuur. Wanneer u in Enschede zou kiezen voor een waterontharder van Rufra c.v. dan bent u decennia lang verzekerd van kalkvrij water in uw huis!

Daarnaast ervaart u in Enschede de volgende voordelen:

  • Uw bestaande kalkaanslag zal verdwijnen
  • Uw textiel gaat langer mee en behoudt kleur
  • U heeft minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Uw apparaten hebben een langere levensduur

Informeer gerust bij ons over de mogelijkheden van een waterontharder bij u in Enschede.

Installatiebedrijf Enschede

Neem direct contact op vanuit Enschede

Voor een professioneel, ervaren, allround installatiebedrijf, bent u bij Rufra c.v. aan het juiste adres. Voor al uw wensen op het gebied van pelletkachels, waterontharders, CV-ketel installaties en zonnecollectoren: Rufra c.v. biedt voor elke situatie een oplossing en opereert allround op het gebied van verwarming, sanitair, en elektra. Meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar 0544-374645 of door het online contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u vanuit Enschede een vrijblijvende offerte aanvragen via de website. We helpen u graag verder met al uw installatiewerken!