Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Enschede

Uw totaalinstallateur in Enschede

Bent u op zoek naar een geschikt installatiebedrijf voor het installeren van uw cv-ketel, een pelletkachel, een waterontharder of zonnecollectoren? Rufra c.v. is uw totaalinstallateur die u zowel bij de installatie als bij het onderhoud in Enschede kan helpen. Wij zijn gespecialiseerd in waterontharders, verwarming, sanitair en elektra. Daarnaast voeren wij onder andere in Enschede onderhoudswerkzaamheden uit, zoals het vernieuwen en reinigen van uw dak, het schoonmaken en inspecteren van uw cv-ketel en de inspectie van uw gasinstallatie.

Verzeker uzelf in Enschede van kalkvrij water met een waterontharder

Naast verwarmingssystemen, zijn wij ook gespecialiseerd in het kalkvrij maken van water in woningen. Bent u zich er namelijk bewust dat kalkvrij water u veel voordelen kan brengen? Kalk brengt namelijk veel negatieve effecten met zich mee en het kost u ook veel geld. Ook zorgt kalk voor kalkaanslag op uw sanitair en apparatuur. Wanneer u in Enschede kiest voor een waterontharder van Rufra c.v. dan bent u decennialang verzekerd van kalkvrij water in uw huis! Daarnaast ervaart u in Enschede de volgende voordelen:

  • Uw bestaande kalkaanslag zal verdwijnen
  • Uw textiel gaat langer mee en behoudt kleur
  • U heeft minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Uw apparaten hebben een langere levensduur

Informeer gerust over de mogelijkheden van een waterontharder bij u in Enschede.

installatiebedrijf Enschede

Duurzame verwarmingsoplossingen in Enschede

Ook op het gebied van verwarmingstechniek is Rufra van alle markten thuis! Wilt u uw woning in Enschede graag op een natuurvriendelijke manier verwarmen? Dan heeft bij ons u de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Een energiezuinige pelletkachel
  • Zonnecollectoren waarmee u uw huis verwarmt door middel van zonne-energie
  • Een buffervat dat u kunt aansluiten op uw zonnecollector
  • Een zonneboiler waarmee u bespaart op uw gasverbruik
  • Een pelletketel die het leidingwater van uw cv verwarmt

Met onze duurzame verwarmingsoplossingen helpt u niet alleen het milieu, maar bespaart u ook flink op uw energiekosten. Bij Rufra staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom helpen wij u graag met oplossingen op maat om uw woning in Enschede op een milieuvriendelijke manier te verwarmen!

Gespecialiseerd in verwarming

Rufra c.v. is gespecialiseerd in verschillende verwarmingssystemen. Denk hierbij aan vloerverwarming, luchtverwarming en radiatorverwarming. Ook behoren zonnecollectoren tot de mogelijkheden! Met zonnecollectoren verwarmt u het tapwater uit Enschede in de zomermaanden en in de wintermaanden kunt u uw tapwater verwarmen met een pelletkachel of houtvergasser. Door onze jarenlange kennis en ervaring met verschillende verwarmingssystemen kunnen wij u voorzien van professioneel en ervaren advies en kiezen we samen het verwarmingssysteem dat het beste bij u past.

Installatiebedrijf Enschede

Milieuvriendelijke oplossingen op maat

Bij Rufra bieden wij dus een diverse duurzame energieoplossingen voor uw woning in Enschede. Zo werken onze pelletkachels en pelletketels op biomassa, wat amper schadelijk is voor het milieu. Om uw pelletkachel of pelletketel optimaal te laten functioneren, is het belangrijk om deze aan te sluiten op een buffervat. Ook deze kunnen wij voor u installeren in Enschede. Het buffervat kunnen wij ook voor u aansluiten op uw zonnecollectoren. U merkt al dat er zeer veel mogelijkheden zijn om uw huis op energiezuinige wijze te verwarmen. Wilt u uw woning graag op een natuurvriendelijke manier verwarmen, maar weet u niet welke van onze hoogwaardige oplossingen het beste past bij uw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van advies op maat over de beste oplossing voor uw situatie.

Hoogwaardige producten van Rufra

Wanneer u Rufra inschakelt om uw pelletketel, zonnecollector, warmtepomp, zonneboiler of buffervat voor u in Enschede te komen installeren, dan weet u zeker dat u een product van een hoogwaardig merk in handen krijgt. Wij leveren namelijk alleen topmerken die producten van zeer hoge kwaliteit produceren! Zo verkopen wij bijvoorbeeld pelletketels van de merken Domusa, Fröling en Biodom Benelux. Deze bedrijven zijn alle vooraanstaande producenten van milieuvriendelijke energiesystemen. Omdat wij beschikken over een zeer ruim assortiment, zijn wij in staat om altijd de ideale oplossing voor uw situatie in Enschede te creëren.

Subsidie voor uw buffervat, warmtepomp, pelletketel, pelletkachel, zonnecollector of zonneboiler

Wanneer u ervoor kiest om een zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel in uw woning in Enschede te laten installeren, dan kunt u in veel gevallen gebruik maken van de zogenaamde ‘investeringssubsidie duurzame energie’, oftewel ISDE. Hoeveel subsidie u per apparaat kunt ontvangen, is afhankelijk van het vermogen dat het levert.

Neem direct contact op vanuit Enschede

Voor een professioneel, ervaren, allround installatiebedrijf, bent u bij Rufra c.v. aan het juiste adres. Voor al uw wensen op het gebied van pelletkachels, waterontharders, CV-ketel installaties en zonnecollectoren: Rufra c.v. biedt voor elke situatie een oplossing en opereert allround op het gebied van verwarming, sanitair, en elektra. Meer informatie? Neem contact op door te bellen naar 0544-374645 of door het online contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u vanuit Enschede een vrijblijvende offerte aanvragen via de website. We helpen u graag verder met al uw installatiewerken!