Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Eibergen

Installatiebedrijf Eibergen

Voor installatie, reparatie en onderhoud van elektrische systemen, verwarmingssystemen, gasleidingen, waterleidingen en riolering is het van belang dat dit op uiterst veilige wijze gebeurt. Wilt u geen risico’s lopen, dan kunt u het beste kiezen voor een ervaren en gecertificeerd installatiebedrijf om de werkzaamheden uit te voeren.

Voor wie woont of werkt in Eibergen is installatiebedrijf Rufra c.v. de beste keuze voor zorgvuldige en veilige installatie-, reparatie- of onderhoudswerkzaamheden. Rufra c.v. is lid van Uneto-VNI, de werkgeversorganisatie in de installatiesector. Onze medewerkers kennen alle regelgeving en beschikken over jarenlange ervaring op hun vakgebied. U kunt uw klus met een gerust hart aan ons toevertrouwen, voor een resultaat waar u jarenlang profijt van hebt.

Een installatiebedrijf waar u in Eibergen op kunt bouwen

Installatiebedrijf Rufra c.v. is klantgericht en gaat uit van de wensen en behoeften van haar klanten. Niet alleen geldt dit voor het uitvoeren van de werkzaamheden waar u ons voor inschakelt, het geldt ook voor de fase die daaraan voorafgaat. Wij zijn u in Eibergen als installatiebedrijf van dienst met deskundig advies en kunnen een optimaal ontwerp voor u maken voor elektrische systemen, verwarmingssystemen, gasleidingen, waterleidingen of rioleringssystemen. Door vooraf alles grondig uit te denken, met uw wensen als uitgangspunt, kunnen wij een resultaat leveren dat u maximaal comfort, gemak en veiligheid biedt.

Op het gebied van CV-ketels zijn wij van alle markten thuis als installatiebedrijf voor u in Eibergen. Dit geldt zowel voor woningen als bedrijfspanden, want wij richten ons op zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij adviseren u over de beste CV-ketel voor uw situatie, waarbij aspecten als energiezuinigheid en warmtebehoefte de leidraad vormen. De plaatsing gebeurt zorgvuldig en op veilige wijze. Ook radiatoren kunnen wij voor u plaatsen op de plekken waar ze nodig zijn. Wilt u designradiatoren laten plaatsen, of wilt u elke radiator laten voorzien van een radiatorthermostaat, dan vormt dit voor ons geen enkel probleem.

Ons installatiebedrijf voert bij u in Eibergen ook onderhoud en reparaties uit aan verwarmingssystemen. Voor een reparatie zijn wij snel ter plaatse, en qua onderhoud kunt u kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of een aantrekkelijk onderhoudscontract voor periodiek onderhoud.

Onze medewerkers zijn ook gecertificeerd voor het werken met gas- en waterleidingen. Ze gaan daarbij uiterst behoedzaam te werk en zorgen voor een optimale plaatsing van de juiste leidingen. Met onze werkwijze minimaliseert u het risico op zaken als lekkages en koolmonoxidevergiftiging. Indien gewenst kijkt een medewerker van ons installatiebedrijf bij u in Eibergen uw leidingwerk regelmatig na, om problemen te voorkomen.

Wat elektra betreft, u kunt ons voor alles inschakelen wat met elektrische systemen te maken heeft. Het plaatsen van stopcontacten, het leggen van elektrische kabels, het toevoegen van groepen aan uw meterkast, onze medewerkers weten hoe ze het aan moeten pakken en beschikken over alle ervaring en vergunningen om dit te kunnen en mogen doen.

Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan

Het bovenstaande is slechts een klein onderdeel van de dienstverlening die wij als installatiebedrijf aan u in Eibergen kunnen leveren. Op onze website vindt u een meer volledig overzicht. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op voor meer informatie.

Wilt u een klus aan ons voorleggen, maar wilt u daarover eerst een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen, dan kunt u deze offerte direct via de site aanvragen, onderaan in het menu Diensten.

Rufra c.v., voor vakkundig en veilig installatie-, reparatie- en onderhoudswerk. Wij zijn voor u in Eibergen het aangewezen installatiebedrijf voor elke klus.