Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Eibergen

Installatiebedrijf Eibergen

Kwaliteit en service staan centraal in Eibergen

Bent u woonachtig in of rondom Eibergen en op zoek naar een installatiebedrijf voor bijvoorbeeld uw cv-ketel, uw zonnecollectoren, uw pelletkachel of uw waterontharder? Rufra c.v. helpt u verder en bedenkt voor iedere situatie een oplossing. Wij zijn lid van UNETO-VNI, een ondernemingsorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Als lid staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service. Wij verzorgen zowel de installatie als het onderhoud en de controles voor bijvoorbeeld uw cv-ketel in Eibergen. Graag belichten we enkele voorbeelden van onze vele mogelijkheden.

Een waterontharder: bespaar geld met ontkalkt water

Waarschijnlijk wist u dat er kalk in ons drinkwater zit en dat dit voor een verschil in de smaak van het drinkwater kan zorgen. Maar wist u ook dat ontkalkt water voor vele voordelen zorgt, onder andere dat het kosten vermindert? Kalk zorgt namelijk voor kalkaanslag op uw sanitair en apparatuur in Eibergen. Wanneer u een NorthStar waterontharder door ons laat plaatsen, zal de kalkaanslag direct verdwijnen en voorkomen worden in de toekomst! Daarnaast komen er nog meer voordelen bij kijken:

  • Uw apparaten hebben een langere levensduur
  • U heeft minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Uw textiel gaat langer mee en behoudt kleur

Ziet u dit wel zitten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een waterontharder voor uw huis in Eibergen? We bespreken graag zowel de opties als de kosten met u!

Milieuvriendelijke verwarmingstechniek in Eibergen

Ook op het gebied van duurzame verwarmingstechniek is Rufra dé specialist die u zoekt! Wij staan voor u klaar om u te helpen met de volgende oplossingen in Eibergen:

  • Een zonneboiler waarmee u bespaart op uw gasverbruik
  • Een energiezuinige pelletkachel
  • Zonnecollectoren die uw woning verwarmen door middel van zonne-energie
  • Een buffervat dat wij voor u kunnen aansluiten op uw zonnecollector
  • Een pelletketel die het leidingwater van uw cv verwarmt

Wij helpen u graag met een duurzaam verwarmingssysteem dat zowel goed is voor uw portemonnee als voor de natuur. Onze pelletkachels en pelletketels werken bijvoorbeeld op biomassa, wat nauwelijks schadelijk is voor het milieu en een lage aanschafprijs heeft. Wij helpen u graag om uw huis in Eibergen op een efficiënte en duurzame manier te verwarmen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Kies milieubewust in Eibergen: kies voor zonnecollectoren

Draagt u graag een steentje bij aan het milieu, maar weet u niet zo goed hoe? Een hele goede optie is om voor een duurzame manier van warmteopwekking te kiezen. Een van onze opties voor een duurzaam verwarmingssysteem, is het opwekken van warmte via zonnecollectoren. Zonnecollectoren zetten de zon in Eibergen in de zomermaanden om tot warmte. Hierdoor kunt u uw tapwater verwarmen met zonnestralen! In de wintermaanden kunt u uw water verwarmen met een pelletkachel of een houtvergasser.

Maatwerk in Eibergen

Voor Rufra is ieder project maatwerk. Iedere situatie in Eibergen is immers weer anders, en verdient een eigen aanpak. Zo kunnen wij uw pelletkachel of pelletketel bijvoorbeeld aansluiten op een hoogwaardig buffervat, waardoor uw pelletkachel of pelletketel optimaal gaat functioneren. Wij kunnen zelfs het buffervat voor u aansluiten op zonnecollectoren. Oplossingen voor het duurzaam verwarmen van uw woning in Eibergen zijn er dus genoeg! Heeft u wel besloten dat u Rufra in wilt schakelen, maar nog niet welke hoogwaardige oplossing de beste keuze is voor uw situatie? Bel ons gerust, wij voorzien u graag van advies op maat!

Hoogwaardige merken

Wij dealen in enkel in producten van de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u extra lang zult kunnen profiteren van uw verwarmingssysteem. Onze pelletketels, pelletkachels, zonnecollectoren, zonneboilers en buffervaten zijn allemaal van hoogwaardige merken die duurzame producten produceren. Wij verkopen bijvoorbeeld pelletketels van de merken Domusa, Fröling en Biodom Benelux. Omdat wij zoveel merken en producten in ons assortiment hebben, vindt u bij ons altijd de ideale oplossing voor uw woning in Eibergen.

Subsidie voor uw buffervat, pelletketel, warmtepomp, pelletkachel, zonnecollector of zonneboiler

In Nederland kunt u aanspraak maken op de zogenaamde ‘investeringssubsidie duurzame energie’, oftewel ISDE. U kunt hier gebruik van maken wanneer u een zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel in uw woning in Eibergen laat installeren door een specialist zoals Rufra. Hoeveel subsidie u per apparaat kunt ontvangen, is afhankelijk van het vermogen daarvan.

Neem contact met ons op vanuit Eibergen

Wacht niet langer met uw installatiewerk in Eibergen en schakel installatiebedrijf Rufra c.v. in. Wij zijn de betrouwbare, professionele en ervaren partner en bieden talloze mogelijkheden aan op het gebied van verwarming, sanitair en elektra. We bespreken graag de vele mogelijkheden met u via de telefoon: bel ons daarom gerust eens op 0544-374645 en we staan u graag te woord voor het geven van advies. Tevens hebben wij een online contactformulier dat u in kunt vullen. Benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de website! We helpen u graag verder in Eibergen.