Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Groenlo

Installatiebedrijf Groenlo

Erkende kwaliteit in Groenlo

Wanneer u woonachtig bent in of nabij Groenlo, dan bent u aan het juiste adres bij Rufra c.v. voor al uw installatiewerk. Wij zijn een gespecialiseerd installatiebedrijf dat lid is van de UNETO-VNI. Dit is een ondernemingsorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel en als lid hiervan staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service. Wij opereren allround en verzorgen bij u in Groenlo zowel de installatie als het onderhoud en de controles. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

Een waterontharder: kostenbesparend voor u in Groenlo

Ook kunt u uw water bij Rufra c.v. laten ontkalken. Ontkalkt water zorgt ten eerste niet meer voor kalkaanslag op uw sanitair en apparatuur en ten tweede is het zeer kostenbesparend! Wij plaatsen bij u in Groenlo een waterontharder van NorthStar, dit zorgt ervoor dat de kalk uit uw water verdwijnt. Wij leggen u graag uit waarom ontkalkt water kostenbesparend is:

  • Uw apparaten hebben een langere levensduur door verminderde kalkaanslag
  • U hoeft minder schoonmaakmiddelen te kopen
  • Uw textiel gaat langer mee en behoudt kleur

Hierdoor zult u veel geld besparen en drinkt u ontkalkt water in Groenlo!

Kies uit een breed assortiment aan verwarmingssystemen in Groenlo

Een van onze vele mogelijkheden is het laten installeren van een verwarmingssysteem. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten systemen, zoals vloerverwarming, luchtverwarming en radiatorverwarming. Ook bieden wij u zonnecollectoren aan voor uw woning in Groenlo: doordat de zonnecollectoren zonlicht omzetten in warmte bent u erg milieubewust bezig. In de zomermaanden kunnen de zonnecollectoren voor opgewarmd tapwater zorgen en in de wintermaanden kan een pelletkachel of een houtvergasser voor uw opgewarmde tapwater zorgen. Bent u er nog niet helemaal uit? Geen probleem, wij luisteren graag naar uw wensen en kijken samen naar het beste verwarmingssysteem voor u in Groenlo.

Uw woning in Groenlo duurzaam verwarmen

Rufra is gespecialiseerd in duurzame verwarmingstechniek. Wilt u een duurzaam verwarmingssysteem laten installeren in uw woning in Groenlo ? Dan moet u bij Rufra zijn! Wij kunnen de volgende oplossingen voor u realiseren:

  • Een zonneboiler waarmee u bespaart op uw gasverbruik
  • Een energiezuinige pelletkachel
  • Zonnecollectoren die uw woning door middel van zonne-energie verwarmen
  • Een buffervat dat wij aansluiten op uw zonnecollector
  • Een pelletketel die het leidingwater van uw cv verwarmt

Wij helpen u graag om de ideale duurzame verwarmingsoplossing te vinden voor uw woning in Groenlo. Wij bieden efficiënte oplossingen die zowel goed zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Zo bespaart u dus flink op uw energierekening! Wilt u in Groenlo graag meer informatie ontvangen over het plaatsen van een zonneboiler, pelletkachel, warmtepomp, zonnecollector, buffervat of pelletketel? Neem dan gerust contact met ons op.

100% Maatwerk bij Rufra

Bij ons behandelen wij ieder project als maatwerk. Zo vinden wij voor iedere unieke situatie de perfecte oplossing om deze duurzaam te verwarmen, ook uw woning in Groenlo! Wij kunnen uw pelletkachel of pelletketel bijvoorbeeld aansluiten op een buffervat. Op deze manier zorgen wij dat uw pelletkachel of pelletketel optimaal functioneert. Door onze jarenlange ervaring in het vakgebied, zijn wij in staat om altijd de perfecte verwarmingsoplossing voor uw woning in Groenlo te creëren.

Rufra; dealer in topmerken

Bij Rufra staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom werken wij uitsluitend met duurzame producten van de hoogste kwaliteit. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u lang kunt profiteren van uw nieuwe verwarmingssysteem in Groenlo. De pelletketels, pelletkachels, zonnecollectoren, zonneboilers en buffervaten die wij leveren, zijn daarom allemaal geproduceerd door vooraanstaande bedrijven. Zo leveren wij bijvoorbeeld pelletketels van topmerken zoals Domusa, Fröling en Biodom Benelux. Neem vandaag nog contact op en vraag een offerte aan!

Investeringssubsidie duurzame energie

Wilt u graag een zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel door Rufra laten installeren in Groenlo? Dan is het prettig om te weten dat u in veel gevallen gebruik kunt maken van de ‘investeringssubsidie duurzame energie’, oftewel ISDE. Hoeveel subsidie u per apparaat kunt ontvangen, is afhankelijk van het vermogen daarvan.

Laat u informeren over de vele mogelijkheden in Groenlo

Benieuwd naar alle opties en mogelijkheden voor uw installatiewerk bij ons? De opties zijn oneindig, dus laat u gerust informeren en we voorzien u gelijk van professioneel en ervaren advies. Voor al uw wensen, zoals het laten installeren van een waterontharder, een CV-ketel of een pelletkachel, kunt u bij ons terecht. Bel ons gerust eens op 0544-374645 of vul het online contactformulier in op de website. Bent u benieuwd over de kosten? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan en vermeld waar u een offerte over zou willen ontvangen. We verzorgen graag uw installatiewerk in Groenlo!