Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Groenlo

Installatiebedrijf Groenlo

Als u in Groenlo woont of werkt en op zoek bent naar een ervaren bedrijf voor de installatie, reparatie of het onderhoud van onder meer uw elektra, gas, water, riolering en CV, dan bevindt u zich op de juiste website. Mensen die wonen of werken in Groenlo kunnen hiervoor terecht bij Installatiebedrijf Rufra c.v. Naast dat wij werkzaam zijn als fullservice installatiebedrijf, voeren wij ook loodgieterswerkzaamheden, dakbedekking en het plaatsen van sanitaire voorzieningen uit. Waar u ons ook voor inschakelt, wij leveren vakwerk tegen een gunstige prijs, met uw wensen als uitgangspunt en veiligheid en klanttevredenheid als grote prioriteiten.

De dienstverlening van ons installatiebedrijf voor u in Groenlo

Wij zullen u enkele voorbeelden geven van de dienstverlening die ons installatiebedrijf bij u in Groenlo kan verzorgen. Een meer uitgebreid overzicht met heldere toelichting vindt u elders op onze website. Mocht u na het lezen van de informatie nog meer willen weten, dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.

Om te beginnen zijn wij specialist in CV-ketels en in verwarmingssystemen in het algemeen. Wij kunnen als installatiebedrijf bij u in Groenlo een nieuwe CV-ketel plaatsen, of de bestaande ketel eenmalig of periodiek onderhouden, en repareren bij een defect. Daarnaast plaatsen wij radiatoren, waaronder fraaie designradiatoren, of radiatoren met elk een eigen radiatorthermostaat. Ook voor zonneboilers of het plaatsen van vloerverwarming draaien wij onze hand niet om. Valt uw verwarming uit, dan zijn wij snel ter plaatse om een reparatie uit te voeren. Ook kunt u in Groenlo bij ons installatiebedrijf aantrekkelijke onderhoudscontracten afsluiten voor uw verwarmingssysteem, om uitval van de verwarming te voorkomen en de levensduur van uw CV-ketel en andere onderdelen te verlengen.

Op het gebied van water en gas zijn wij geheel bevoegd en ruimschoots voldoende capabel om leidingen aan te leggen of te verplaatsen. In overleg met u worden de leidingen precies zo gelegd dat u water en gas hebt op de plekken waar u het hebben wilt. Ook aanpassingen aan uw riolering kunnen wij gerust op veilige wijze voor u verrichten.

Ook bij elektra is een veilige en nauwkeurige werkwijze van groot belang. Onze ervaren medewerkers zijn zich hiervan bewust en kunnen op veilige wijze aanpassingen aan uw elektra uitvoeren. U kunt denken aan het bijplaatsen van stopcontacten, het leggen van kabels door muren heen of het toevoegen van groepen aan uw meterkast.

Naast installatiewerkzaamheden op al deze gebieden is ons installatiebedrijf ook bij u in Groenlo beschikbaar voor onderhoud en reparaties. Tijdig onderhoud voorkomt problemen, en bij een reparatie gaan wij zorgvuldig te werk om het probleem blijvend op te lossen.

Wij helpen u graag verder

Hebt u een installatiebedrijf nodig bij u in Groenlo, voor welke klus dan ook, neemt u dan contact met ons op. Wilt u echter eerst nog meer weten over onze dienstverlening of werkwijze en kunt u dit niet vinden op onze site, dan horen wij dit graag van u en helpen we u graag verder.

Rufra c.v., uw veelzijdige partner voor installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden!