Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Haaksbergen

Installatiebedrijf Haaksbergen

Voor al uw installatiewerken in Haaksbergen

Rufra c.v. is uw ervaren totaalinstallateur voor al uw wensen op het gebied van verwarming, sanitair, en elektra. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren van waterontharders, zonnecollectoren, cv-ketels of pelletkachels. Daarnaast kunt u ons in Haaksbergen inschakelen voor onderhoudswerkzaamheden! Dat zijn diensten op het gebied van onderhoud, zoals het schoonmaken en inspecteren van uw cv-installatie, het vernieuwen en inspecteren van uw dak, het repareren en reinigen van uw zinken en koperen dakgoten, het inspecteren van uw gasinstallatie en waterinstallatie en het onderhoud van uw noodverlichtingsinstallatie.

Profiteer van de voordelen van een waterontharder in Haaksbergen

Naast verwarmingssystemen kunnen wij u ook voorzien van kalkvrij water door onze waterontharders van NorthStar. Deze waterontharders hebben een lange levensduur, doordat er een minimale hoeveelheid aan bewegende elementen in de waterontharders te vinden is. Hierdoor is er weinig mechanische slijtage. Doordat uw water kalkvrij is, zal de bestaande kalkaanslag verdwijnen en u bent bovendien decennia lang verzekerd van kalkvrij water. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

  • Uw textiel gaat langer mee en behoudt kleur
  • U heeft minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Uw apparaten hebben een langere levensduur

We bespreken graag de vele mogelijkheden voor een waterontharder bij u in Haaksbergen.

Duurzame energieoplossingen in Haaksbergen

Ook op het gebied van duurzame verwarmingstechniek bent u bij Rufra aan het juiste adres! Wanneer u uw woning in Haaksbergen op een energiezuinige manier wilt verwarmen, kunnen wij u helpen met de volgende oplossingen:

  • Een energiezuinige pelletkachel
  • Zonnecollectoren die uw woning verwarmen door middel van zonne-energie
  • Een buffervat dat wij voor u aansluiten op uw zonnecollector
  • Een zonneboiler waarmee u bespaart op uw gasverbruik
  • Een pelletketel die het leidingwater van uw cv verwarmt

Met de milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen van Rufra helpt u niet alleen het milieu, maar bespaart u ook flink op uw energierekening. Wij hebben duurzaamheid hoog op onze prioriteitenlijst staan. Daarom helpen wij u graag met oplossingen op maat voor uw woning in Haaksbergen!

Voor elk verwarmingssysteem in Haaksbergen

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende verwarmingssystemen, waardoor we u goed kunnen adviseren over het verwarmingssysteem dat het beste bij u past. Wij bieden onder andere vloerverwarming, luchtverwarming en radiatorverwarming aan. Daarnaast bieden wij u zonnecollectoren. Zonnecollectoren verwarmen uw tapwater in Haaksbergen in de zomermaanden en in de winter wordt uw water verwarmd door een pelletkachel of een houtvergasser. U krijgt bij ons altijd kwalitatief hoogwaardige energieproducten met een gedegen uitleg en een complete installatie van A tot Z in Haaksbergen.

Rufra biedt oplossingen op maat

Bij Rufra bieden wij een grote verscheidenheid duurzame energieoplossingen voor uw woning in Haaksbergen. Onze pelletkachels en pelletketels werken bijvoorbeeld op biomassa. Biomassa is amper schadelijk voor het milieu. Door uw pelletkachel of pelletketel door ons aan te laten sluiten op een buffervat, zal deze optimaal functioneren. Ook kunnen wij het buffervat voor u aansluiten op uw zonnecollectoren in Haaksbergen. Zoals u merkt zijn er veel mogelijkheden om uw woning energiezuinig te verwarmen met behulp van Rufra. Weet u wel dat u ons in wilt schakelen om uw woning een natuurvriendelijke manier te verwarmen, maar niet welke hoogwaardige oplossingen het best past bij uw situatie in Haaksbergen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee en voorzien u van advies op maat.

De topmerken van Rufra

Schakelt u Rufra in om uw pelletketel, pelletkachel, zonnecollector, zonneboiler of buffervat in Haaksbergen te installeren? Dan bent u ervan verzekerd dat u een product van een hoogwaardig merk in handen krijgt. Wij leveren namelijk alleen topmerken die producten van zeer hoge kwaliteit produceren! Zo verkopen wij onder andere pelletketels van de merken Domusa, Fröling en Biodom Benelux. Dit zijn zeer vooraanstaande producenten van milieuvriendelijke energiesystemen. Vanwege ons ruime assortiment, zijn wij in staat om altijd de ideale energiezuinige oplossing voor uw situatie in Haaksbergen te verzorgen.

Subsidie voor uw buffervat, pelletketel, warmtepomp, pelletkachel, zonnecollector of zonneboiler

Wist u dat het in veel gevallen mogelijk is om aanspraak te maken op een subsidie wanneer u ervoor kiest om een zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel in uw woning in Haaksbergen te laten installeren? U kunt dan gebruik maken van de zogenaamde ‘investeringssubsidie duurzame energie’, oftewel ISDE. Hoeveel subsidie u per apparaat kunt ontvangen, is afhankelijk van het vermogen daarvan.

Neem contact op met ons installatiebedrijf vanuit Haaksbergen

Rufra c.v. is uw professionele partner bij al uw installatiewerken zoals pelletkachels, warmtepompen, waterontharders, CV-ketels en zonnecollectoren. Maar ook voor onderhoudswerkzaamheden rondom verwarming, sanitair en elektra zijn wij in Haaksbergen in te schakelen. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op en bel naar 0544-374645. Ook kunt u het online contactformulier invullen of een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw installatiewerken in Haaksbergen!