Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Haaksbergen

Installatiebedrijf Haaksbergen

Rufra c.v. is een ervaren en vakkundig installatiebedrijf voor klanten in Haaksbergen en de gehele Achterhoek. Wij verrichten onder meer werkzaamheden op het gebied van elektra, gas, water, verlichting, riolering en verwarming. Naast installatiewerkzaamheden zijn wij ook beschikbaar voor loodgieterswerkzaamheden en het plaatsen van dakbedekkingen.

Op onze website kunt u een overzicht vinden van onze dienstverlening. In deze tekst volstaan wij met enkele voorbeelden van de belangrijkste werkzaamheden waarvoor u ons installatiebedrijf bij u in Haaksbergen kunt inschakelen. Mocht u na afloop vragen hebben waarbij u de antwoorden op onze site niet kunt vinden, neemt u dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Rufra c.v., hét installatiebedrijf voor woningbezitters en bedrijven in Haaksbergen

Installatiebedrijf Rufra c.v. heeft een veelzijdige dienstverlening. Wat de verschillende diensten gemeen hebben is dat alle werkzaamheden zorgvuldig en met grote aandacht voor veiligheid worden uitgevoerd, door ervaren medewerkers die specialist zijn op hun vakgebied.

Neem bijvoorbeeld het plaatsen, onderhouden en repareren van CV-ketels. Rufra c.v. werkt met gerenommeerde merken, en wij kennen elke ketel die wij als installatiebedrijf bij u in Haaksbergen kunnen plaatsen van top tot teen. Dit houdt ook in dat wij u van deskundig advies kunnen voorzien over wat voor uw pand de meest geschikte CV-ketel is. Hierbij spelen aspecten als energiezuinigheid en warmteverdeling een grote rol. Naast het plaatsen van een CV-ketel kunnen wij ook radiatoren voor u plaatsen, waaronder fraaie designradiatoren en radiatoren met een eigen thermostaat.

Onderhoud en reparaties van CV-ketels voeren wij op vakkundige wijze voor u uit. Voor onderhoud kunt u in Haaksbergen eenmalig bij ons installatiebedrijf terecht, maar u kunt ook een aantrekkelijk onderhoudscontract afsluiten voor periodiek onderhoud. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw ketel en voorkomt storingen.

Als er toch een storing optreedt, laten wij u niet in de kou zitten. Een medewerker van ons installatiebedrijf komt snel bij u in Haaksbergen thuis of op het bedrijf om het probleem op te lossen.

Wat waterleidingen en gasleidingen betreft kunnen wij deze leidingen voor u aanleggen en verplaatsen. Hetzelfde geldt voor rioleringsbuizen. Wilt u leidingen laten aanleggen om daarna uw badkamer of toilet te verbouwen, dan is het goed om te weten dat wij de plaatsing van uw nieuwe badkamer of toilet ook onder handen kunnen nemen. Wij werken daarvoor samen met betrouwbare leveranciers van sanitaire voorzieningen.

Ook op het gebied van elektra kunt u in Haaksbergen terecht bij ons installatiebedrijf. Wij brengen kabels in uw muur aan, plaatsen stopcontacten en verlichtingsaansluitpunten en voegen desgewenst zelfs groepen aan uw meterkast toe. Alle werkzaamheden gebeuren op veilige wijze, precies volgens uw wensen en behoeften.

Vraag een gratis offerte aan

Zoals gezegd kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie. Onze website biedt ook de mogelijkheid tot het aanvragen van een gratis, vrijblijvende offerte. Accepteert u onze offerte, dan komen wij snel langs om de klus uit te voeren.

Rufra c.v., uw veelzijdige installatiebedrijf voor het vakkundig uitvoeren van talloze klussen!