Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Harreveld

Installatiebedrijf Harreveld

Rufra is het meest complete installatiebedrijf in de buurt van Harreveld. Wij beperken ons niet tot slechts een beperkt aantal taken maar leveren een volledige dienstverlening voor in en rondom uw woning of bedrijfspand. Met onze expertise zijn we de ideale partner als u overweegt uw woning milieuvriendelijker en beter te laten functioneren. We installeren waterbesparende voorzieningen, monteren een veilige elektravoorzieningen en kunnen de riolering installeren, herstellen of vernieuwen. Ons installatiebedrijf in de omgeving van Harreveld combineert veiligheid en duurzaamheid met een moderne uitstraling.

Modern installatiebedrijf Harreveld

Voor een correct werkend geheel is de installatie van de basis van onmisbaar belang. Het is dan ook belangrijk dat de installatie bij bijvoorbeeld een woning of bedrijfspand wordt uitgevoerd door professionals met verstand van zaken. Hiermee zijn beginnersfouten te voorkomen die grote gevolgen kunnen hebben. Ons installatiebedrijf staat klaar om inwoners van Harreveld van dienst te zijn. We zijn bekwaam in het installeren van verschillende soorten verwarming, aanleggen van de elektra, water en verzorgen de gasleidingen en vloerverwarming. Uw comfort heeft een hoge prioriteit in onze werkwijze. Door soms slechts kleine aanpassingen te doen in uw woning of bedrijfspand kan het leven veel gemakkelijker en veiliger worden.

Ook is ons installatiebedrijf ervaren in het adviseren van huishoudens in Harreveld over milieubesparende aanpassingen. We bezoeken woningen en bekijken daar welke aanpassingen gemaakt kunnen worden om te besparen op water of elektriciteit. Soms gaan deze oplossingen hand in hand, bijvoorbeeld bij restwarmtekoeling en een zonneboiler die het warm water in uw woning verzorgen. Met dit soort innovatieve aanpassingen hoopt ons installatiebedrijf Harreveld nog milieuvriendelijker en vooruitstrevender te maken. Daarnaast hebben bewoners zelf ook voordelen van deze aanpassingen. Door een waterontharder te laten installeren verlengt u de levensduur van de apparatuur, verbruikt u minder schoonmaakmiddelen en behoudt kleding en textiel langer kleur en textuur.

Onderhoud

Naast het aanleggen van voorzieningen in uw woning verzorgt ons installatiebedrijf ook het onderhoud in woningen en bedrijven in Harreveld. Hierbij inspecteren en reinigen we de apparatuur en kunnen hiermee de levensduur verlengen. Regelmatig onderhoud is belangrijk om ongelukken te voorkomen waar we helaas nog te vaak over lezen in de media. We begrijpen dat dit onderhoud vaak wordt vergeten in de hectiek van het dagelijks leven. Daarom bieden wij nu onderhoudscontracten aan waarbij wij het onderhoud van uw CV ketel voor u regelen. Hierbij betaalt u eenmaal per 1 á 2 jaar een bedrag waarvoor wij gedurende deze periode het onderhoud inplannen en op ons nemen. Zo bent u verzekerd van een gedegen onderhoud voor een vaste prijs, met uitzondering van eventueel gebruikte materialen of storingen van buitenaf. Regelmatig onderhoud aan uw CV ketel zorgt voor een langere levensduur en verkleint tevens de kans op koolmonoxide uitstoot.