Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Lichtenvoorde

Installatiebedrijf Lichtenvoorde

Moet er werk gebeuren aan de elektra, gas, water of riolering van uw woning of bedrijfspand in Lichtenvoorde? Bij al deze werkzaamheden is het van belang dat er op veilige en vakkundige wijze gewerkt wordt. Daarvoor kunt u in Lichtenvoorde terecht bij installatiebedrijf Rufra c.v. uit Lievelde.

Rufra c.v. opereert regionaal, wij hebben als werkgebied de gehele Achterhoek en zijn dus ook actief als installatiebedrijf voor klanten in Lichtenvoorde. Wij beschikken over ruime ervaring en een hoog kennisniveau, en hebben specialisten op elk vakgebied binnen de installatietechniek. Voor welke klus u ook een installatiebedrijf nodig heeft, wij kunnen deze klus op vakbekwame en bovenal veilige wijze voor u uitvoeren

Op onze website vindt u een overzicht van onze dienstverlening, onder het kopje Diensten. Wij zijn overigens breder actief dan alleen als installatiebedrijf, zo leggen wij bijvoorbeeld ook dakbedekkingen aan en voeren loodgieterswerkzaamheden uit. In deze tekst geven wij echter enkele voorbeelden van wat wij als installatiebedrijf voor u in Lichtenvoorde kunnen betekenen.

Rufra c.v. is specialist op het gebied van CV-ketels. Is uw ketel aan vervanging toe, dan adviseren wij u over de ideale nieuwe CV-ketel voor uw situatie. Heeft u een keuze gemaakt, dan plaatsen wij de ketel op zorgvuldige wijze. Hetzelfde kunnen wij doen voor radiatoren, waarbij ook designradiatoren of radiatorthermostaten geen probleem vormen.

Ook het onderhoud en een eventuele reparatie van uw CV-ketel kunnen door ons installatiebedrijf voor u in Lichtenvoorde uitgevoerd worden. Bij een reparatie zijn wij snel ter plaatse, en wij zijn beschikbaar voor eenmalig of periodiek onderhoud, dat laatste door middel van aantrekkelijke onderhoudscontracten.

Het aanleggen of verplaatsen van gas- en waterleidingen kunnen wij ook voor u uitvoeren. Onze medewerkers zijn hiertoe bevoegd en werken op veilige wijze. Wij zorgen ervoor dat u op de juiste punten over gas- en wateraansluitingen beschikt.

Daarnaast hebben wij veel ervaring op het gebied van rioleringen. Wij leggen rioleringsbuizen aan, maar zijn ook snel ter plaatse bij stankoverlast of lekkage. Het probleem wordt op grondige wijze verholpen en verdere schade wordt voorkomen.

Wat elektra betreft kan ons installatiebedrijf bij u in Lichtenvoorde vrijwel alle denkbare werkzaamheden uitvoeren. Wij plaatsen stopcontacten, leggen kabels door muren en voegen groepen toe aan uw meterkast, om maar eens wat voorbeelden te noemen. Ook het aanleggen en onderhouden van noodverlichting bij bedrijfspanden behoort tot onze werkzaamheden, dit is een van onze specialismen.

Wilt u voor uw pand een algeheel verlichtingsplan maken, dan staan wij u bij met deskundig advies. De juiste verlichting draagt bij aan een goede sfeer is heel belangrijk om prettig te kunnen werken en leven. Tevens kan een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over wat ons installatiebedrijf voor u in Lichtenvoorde kan betekenen? Of wilt u een klus aan ons voorleggen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om meer informatie te ontvangen. Via de website is het ook mogelijk om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Rufra c.v., het veelzijdige en vakkundige installatiebedrijf voor u in Lichtenvoorde!