Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Lichtenvoorde

Installatiebedrijf Lichtenvoorde

Uw wensen altijd centraal in Lichtenvoorde

Bent u in Lichtenvoorde op zoek naar een installatiebedrijf dat naar u luistert, met u overlegt en u altijd voorziet van het beste advies op het gebied van sanitair, verwarming en elektra? Dan is Rufra c.v. de ideale partner voor u. Wij zijn een gespecialiseerd installatiebedrijf en kunnen bijvoorbeeld het installeren van uw cv-ketel voor u in Lichtenvoorde verzorgen. Wij zijn trots lid van de UNETO-VNI, een ondernemingsorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Wanneer een organisatie lid is van UNETO-VNI, betekent dit dat dit bedrijf staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, service en vakmanschap. Deze kenmerken komen altijd naar voren wanneer wij bezig met het installeren en onderhouden van uw installatiewerk in Lichtenvoorde.

Kies voor een waterontharder en bespaar direct geld in Lichtenvoorde

Ook kunnen wij de ontkalking van uw water in Lichtenvoorde verzorgen. Is het ontkalken van water dan alleen voor de smaak van het water effectief? Wanneer u uw water laat ontkalken doordat wij een NorthStar waterontharder laten plaatsen, bespaart u geld doordat u minder kosten hoeft te maken. Wij leggen u uit hoe dit komt:

  • Uw apparaten hebben een langere levensduur door verminderde kalkaanslag
  • U hoeft minder schoonmaakmiddelen te kopen
  • Uw textiel gaat langer mee en behoudt kleur

Hierdoor hoeft u minder geld uit te geven. Bovendien verdwijnt de kalkaanslag op uw sanitair en apparatuur in Lichtenvoorde direct als sneeuw voor de zon.

Verwarmingssystemen van Rufra

Een van onze diensten is het installeren en onderhouden van verschillende verwarmingssystemen. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere vloerverwarming, radiatoren verwarming en luchtverwarming. Houdt u graag van milieubewuste opties en probeert u hier de laatste tijd meer op te letten? Dan adviseren wij u om zonnecollectoren voor uw huis in Lichtenvoorde aan te schaffen. Zonnecollectoren vangen zonlicht op en zetten dit om in warmte zodat u hier uw tapwater mee kunt verwarmen in de zomermaanden. En de wintermaanden kunt u in Lichtenvoorde kiezen voor een houtvergasser of een pelletkachel.

Duurzame verwarmingssystemen in Lichtenvoorde

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het installeren van duurzame verwarmingstechniek. Wilt u een duurzaam verwarmingssysteem laten installeren in uw woning in Lichtenvoorde? Dan moet u dus bij Rufra zijn! Wij kunnen de volgende oplossingen voor u realiseren:

  • Een zonneboiler waarmee u bespaart op uw gasverbruik
  • Een energiezuinige pelletkachel
  • Zonnecollectoren die uw woning door middel van zonne-energie verwarmen
  • Een buffervat dat wij aansluiten op uw zonnecollector
  • Een pelletketel die het leidingwater van uw cv verwarmt

De ervaren specialisten van Rufra helpen u graag om de ideale duurzame verwarmingsoplossing voor uw woning in Lichtenvoorde te creëren. Wij helpen u met efficiënte verwarmingsoplossingen die zowel goed zijn voor het milieu als voor uw portemonnee. Zo bespaart u dus flink op uw energierekening! Heeft u nog vragen over het plaatsen van een zonneboiler, pelletkachel, zonnecollector, buffervat of pelletketel in Lichtenvoorde? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Oplossingen op maat van Rufra

Ieder project is maatwerk. Op deze manier zorgen wij dat in iedere woning de perfecte verwarmingsoplossing wordt geplaatst, ook bij u in Lichtenvoorde! Zo kunnen wij uw pelletkachel of pelletketel bijvoorbeeld voor u aansluiten op een buffervat. En zo zorgen wij dat uw pelletkachel of pelletketel altijd optimaal functioneert. Door onze jarenlange ervaring in het vakgebied, zijn wij in iedere unieke situatie in staat om uw woning in Lichtenvoorde te voorzien van efficiënte en duurzame verwarming.

De topmerken van Rufra

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Rufra, om die reden werken wij uitsluitend met duurzame producten van de hoogste kwaliteit. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u lang kunt profiteren van uw nieuwe verwarmingssysteem in Lichtenvoorde. De pelletketels, pelletkachels, zonnecollectoren ,warmtepompen, zonneboilers en buffervaten waar wij mee werken, zijn enkel geproduceerd door vooraanstaande bedrijven. Zo leveren wij bijvoorbeeld pelletketels van topmerken zoals Domusa, Fröling en Biodom Benelux.

Investeringssubsidie duurzame energie

Wilt u graag een zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel door Rufra laten installeren in uw woning in Lichtenvoorde? Dan is het belangrijk om te weten dat u in veel gevallen gebruik kunt maken van de ‘investeringssubsidie duurzame energie’, oftewel ISDE. Hoeveel subsidie u per apparaat kunt ontvangen, is afhankelijk van het vermogen daarvan.

Neem contact op en laat u adviseren vanuit Lichtenvoorde

Dit was slechts een greep uit onze vele mogelijkheden aan installatiewerk. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Bel dan met 0544-374645 , of vul het online contactformulier in op de website. We helpen u graag verder in Lichtenvoorde!