Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Lievelde

Installatiebedrijf Lievelde

Het juiste installatiebedrijf voor u in Lievelde kan u op meerdere vlakken het voordeel geven. Dat is belangrijk, want mits u gebruik maakt van de juiste dienstverlener, kunnen zaken die essentieel zijn voor uw woning goed benaderd worden. De juiste partner kan veel voor u en uw woning betekenen. Of het nu gaat om uw dakbedekking, een Cv-installatie of bijvoorbeeld het gas, door gebruik te maken van de juiste installateur heeft u een garantie in kwaliteit en veiligheid.

Voor een brede en vakkundige dienstverlening bent u in Lievelde bij installatiebedrijf Rufra C.V. aan het juiste adres.

Wij zijn het aangewezen bedrijf voor al uw installatiewerken. Met een wel zeer ruime ervaring bieden we u meerwaarde in ieder aspect van de door ons aangeboden dienstverlening. Actief sinds 1979 zijn we uitgegroeid tot een installatiebedrijf voor u in Lievelde dat vrijwel alles voor u kan aanpakken. Onze vakkundige, ervaren en goed opgeleide medewerkers beschikken gezamenlijk over alle relevante disciplines.

Wat kan het installatiebedrijf in Lievelde voor u betekenen

Een moderne woning is onderhevig aan vele technologische aspecten die door de jaren heen steeds effectiever zijn geworden, maar ook moderner. Een CV-installatie bijvoorbeeld is vanzelfsprekend noodzakelijk voor warm water en de verwarming, maar vereist de nodige kennis in de installatie daarvan. Ook uw dakbedekking is onderhevig aan de nodige vakkundigheid om hier het optimale uit te halen.

Dit zijn slechts voorbeelden van wat u van ons kan verwachten. We bieden u een brede dienstverlening die altijd met behulp van de juiste disciplines benaderd word.

Als het gaat om uw dakbedekking bijvoorbeeld kunt u ervan uitgaan dat wij het meest moderne materiaal voor u toepassen. EPDM, een synthetisch high-tech rubber, geeft u de zekerheid dat u over een dakbedekking beschikt die u vele jaren plezier zal geven zonder dat u er veel omkijken naar heeft. Slechts een voorbeeld van wat u kunt verwachten van het installatiebedrijf voor u in Lievelde. Last van hard water? Wij kunnen voor u een waterontharder installeren die dit probleem effectief en permanent voor u oplost. Alle keuze voor uw verwarming, wij bieden u de optie voor de traditionele radiator, maar ook een vloerverwarming of een luchtverwarming behoren tot de mogelijkheden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Of het nu gaat om uw water, gas of elektra, wij kunnen iedere toepassing daarvan aan uw woning op meer dan vakkundige wijze instaleren. Dit en nog veel meer kunnen wij voor u realiseren. We zijn niet voor niks hét installatiebedrijf voor u in Lievelde.

Met bijna 40 jaar aan ervaring zijn wij ook de installateur voor u. Wat kunnen we voor u betekenen? Op de site ziet u precies welke diensten u in Lievelde voor u kunnen verzorgen.

Vragen, een offerte of gelijk aan de slag? Neem gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.