Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Varsseveld

CV ketel onderhoud of CV ketel installeren? Kies Installatiebedrijf Rufra

CV ketel installeren Installatiebedrijf Varsseveld

Uw wensen in Varsseveld staan centraal bij ons

Bij Rufra c.v. staan de wensen van de klant bij alles wat we doen centraal. Het doel dat we voor ogen hebben is dan ook tevreden klanten en daarom luisteren wij als erkend specialist goed naar onze klanten. We zijn gespecialiseerd in installatiewerk rondom elektra, verwarming, sanitair en water. Ook zijn wij lid van een ondernemingsorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel: De UNETO-VNI. Als lid staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service. Dit laten wij zien in zowel de installatie, het onderhoud als de controles voor bijvoorbeeld uw cv-ketel of uw badkamer in Varsseveld.

Ontkalk uw water in Varsseveld en bespaar direct

Wanneer u uw water in Varsseveld laat ontkalken door ons, brengt dit vele voordelen met zich mee. We plaatsen een NorthStar waterontharder waardoor uw water ontkalkt wordt en u gelijk profiteert van de voordelen. Een groot voordeel van een waterontharder is dat u veel kosten bespaart. Wij leggen u graag uit waar dit door komt:

  • Uw apparaten hebben een langere levensduur
  • U heeft minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Uw textiel gaat langer mee en behoudt kleur

Hierdoor hoeft u op de lange termijn minder vaak nieuwe apparaten aan te schaffen, hoeft u minder vaak schoonmaakmiddelen te kopen en gaan uw kleding en andere soorten textiel langer mee.

Duurzame verwarmingstechniek

Rufra is een expert op het gebied van verwarmingstechniek. Wilt u uw woning in Varsseveld op een duurzame manier verwarmen? Dan kunnen wij u helpen met de volgende oplossingen:

  • Een zonneboiler waarmee u bespaart op uw gasverbruik
  • Een energiezuinige pelletkachel
  • Zonnecollectoren die uw woning door middel van zonne-energie verwarmen
  • Een buffervat dat wij aansluiten op uw zonnecollector
  • Een pelletketel die het leidingwater van uw cv verwarmt

Door Rufra in te schakelen krijgt u een duurzaam verwarmingssysteem dat zowel vriendelijk is voor de natuur als voor uw portemonnee. Zo werken onze pelletkachels en pelletketels bijvoorbeeld op biomassa, wat nauwelijks schadelijk is voor het milieu en een lage aanschafprijs heeft. Wilt u meer informatie over een zonneboiler, pelletkachel, zonnecollector, buffervat of pelletketel in Varsseveld? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat zonnecollectoren warmte voor u in Varsseveld winnen

Wist u dat warmte ook op een milieuvriendelijke manier kan worden opgewekt? Zonnecollectoren kunnen er namelijk voor zorgen dat zonlicht direct wordt omgezet in warmte. Hierdoor kunt u met zonnecollectoren uw tapwater verwarmen in uw huis in Varsseveld. Dit is mogelijk in de zomermaanden. In de wintermaanden kunt u uw tapwater in Varsseveld met een pelletkachel of een houtvergasser verwarmen.

Oplossingen op maat in Varsseveld

Voor Rufra is ieder project maatwerk. Iedere situatie in Varsseveld is immers uniek en vraagt daardoor om een andere aanpak. Zo kunnen wij uw pelletkachel of pelletketel bijvoorbeeld voor u aansluiten op een buffervat, waardoor uw pelletkachel of pelletketel optimaal gaat functioneren. Wij kunnen het buffervat ook voor u aansluiten op zonnecollectoren. U merkt het al: wij bieden meer dan genoeg oplossingen voor het duurzaam verwarmen van uw woning in Varsseveld. Twijfelt u nog op welke manier u uw woning in Varsseveld duurzaam wilt gaan verwarmen? Bel ons dan vandaag nog, onze specialisten denken graag met u mee.

Het ruime assortiment van Rufra

Wij werken in onze projecten enkel met producten van de hoogste kwaliteit, zodat u lang kunt profiteren van uw nieuwe verwarmingssysteem. Onze pelletketels, pelletkachels, zonnecollectoren, zonneboilers en buffervaten zijn allemaal geproduceerd door vooraanstaande fabrikanten die duurzame producten produceren. Zo vindt u in ons ruime assortiment onder andere de pelletketels van de hoogwaardige merken Domusa, Fröling en Biodom Benelux. Door onze vele jaren ervaring weten wij precies welke producten wij het best in kunnen zetten voor uw woning in Varsseveld.

Subsidie voor uw buffervat, pelletketel, warmtepomp, pelletkachel, zonnecollector of zonneboiler

Wanneer u in Nederland een zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel laat installeren, kunt u in veel gevallen gebruik maken van de ‘investeringssubsidie duurzame energie’, oftewel ISDE. Hoeveel subsidie u per apparaat kunt ontvangen, is afhankelijk van het vermogen daarvan.

Neem in Varsseveld contact met Rufra c.v. op

Bij ons is de klant koning: uw wensen staan bij ons centraal. Heeft u een complexe situatie? Wij vinden voor elke situatie een passende oplossing. Voor al uw wensen op het gebied van waterontharders, pelletkachels, CV-ketels en zonnecollectoren: niks is voor ons te gek. We voorzien u dan ook maar al te graag van informatie over de oneindige mogelijkheden voor u in Varsseveld. Bel ons gerust eens op 0544-374645 of vraag een vrijblijvende offerte aan wanneer u benieuwd bent naar de kosten. We komen u in Varsseveld graag helpen met het verzorgen van uw installatiewerk!