Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Vragender

Installatiebedrijf Vragender

Woont u in Vragender en hebt u een installatiebedrijf nodig voor uw woning? Rufra c.v. is gevestigd in Lievelde en heeft als werkgebied de gehele Achterhoek Wij zijn een ervaren installatiebedrijf en voeren daarnaast ook loodgieterswerk en het plaatsen van dakbedekkingen uit. Zoekt u in Vragender een ervaren installatiebedrijf dat snel ter plaatse kan zijn, dan hebt u het geschikte bedrijf gevonden.

U kunt ons benaderen voor talloze werkzaamheden, onder meer op het gebied van elektra, gas, water, riolering, verwarming en sanitair. Deze werkzaamheden dienen vakkundig en op veilige wijze te gebeuren. Gelukkig bent u op die vlakken bij Rufra c.v. in goede handen. Wij leveren vakwerk op zorgvuldige en klantvriendelijke wijze en hechten de grootst mogelijke waarde aan de veiligheid.

Rufra c.v., een veelzijdig installatiebedrijf voor u in Vragender

Een van de specialiteiten van Rufra c.v. is het plaatsen, onderhouden en repareren van CV-ketels. Wilt u uw CV-ketel vervangen, dan zijn wij u van dienst met deskundig advies. Op basis van waarden als energiezuinigheid en warmtedistributie helpen wij u om een geïnformeerde keuze te maken over de ideale CV-ketel voor uw situatie. Vervolgens plaatsen wij de ketel op zorgvuldige wijze voor u.

Een CV-ketel behoeft van tijd tot tijd ook het nodige onderhoud. U kunt in Vragender bij ons installatiebedrijf terecht voor een eenmalige onderhoudsbeurt. Periodiek onderhoud is echter verstandiger, voor het voorkomen van defecten en voor het verlengen van de levensduur van uw ketel. Hiervoor maken wij gebruik van aantrekkelijke onderhoudscontracten.

Mocht uw CV-ketel of aanverwante onderdelen toch last krijgen van een storing, dan zijn wij snel beschikbaar om de storing voor u te verhelpen. Tegen een gunstig bedrag krijgt u weer een comfortabel warm huis en warm stromend water uit de kraan.

Wat de kraan betreft, ook water- en daarnaast gasleidingen kan ons installatiebedrijf voor u in Vragender aanleggen of verplaatsen. Daarnaast kunnen wij werkzaamheden uitvoeren aan uw riolering. Afvalwater wordt goed afgevoerd en op de door u gewenste plekken beschikt u over water- en gasaansluitingen. Is het aanleggen van leidingen onderdeel van een badkamer- of toiletrenovatie, dan kunnen wij ook het plaatsen van een nieuwe badkamer of toilet voor u verzorgen. Desgewenst kunnen wij een afspraak voor u maken om een showroom te bezoeken van een of meerdere van de leveranciers van sanitair waarmee wij samenwerken.

Werkzaamheden aan elektra zijn ook een zaak waarvoor u het beste een ervaren installatiebedrijf bij u in Vragender in kunt schakelen. Onze medewerkers voeren alle elektrawerkzaamheden op veilige en vakkundige wijze voor u uit. U kunt denken aan het plaatsen van stopcontacten, het leggen van leidingen, het plaatsen van verlichting op nieuwe plekken in uw plafond of het toevoegen van groepen aan uw meterkast. Wat verlichting betreft kan er ook een verlichtingsplan voor uw hele woning of bedrijfspand in Vragender door ons installatiebedrijf gemaakt worden, wat het mogelijk maakt om prettig te kunnen wonen en werken.

Wij horen graag van u

Meer informatie over onze dienstverlening vindt u op onze website. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u een gratis offerte aanvragen voor bepaalde werkzaamheden, dan kan dit ook via onze website.

Rufra c.v., het aangewezen installatiebedrijf voor u in Vragender!