Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Zieuwent

Installatiebedrijf Zieuwent

Werkzaamheden op het gebied van gas, water, riolering, verwarming en elektra kunt u het beste overlaten aan een ervaren installatiebedrijf met een klantgerichte houding. Woont of werkt u in Zieuwent, dan kunt u terecht bij Rufra c.v. Ons werkgebied bestrijkt de gehele Achterhoek en daardoor kunnen wij ook in Zieuwent uw installatiebedrijf zijn. Wij beschikken over ruime ervaring en voldoende kennis om elke klus op het gebied van installatiewerkzaamheden op vakkundige en veilige wijze uit te kunnen voeren.

Uw installatiebedrijf voor elke klus bij u in Zieuwent

Rufra c.v. is een allround installatiebedrijf en voert daarnaast onder andere loodgieterswerkzaamheden en het plaatsen van dakbedekkingen uit. Een overzicht van onze veelzijdige dienstverlening kunt u vinden op onze website, onder het kopje Diensten.

Zoekt u een installatiebedrijf bij u in Zieuwent, voor uw woning of bedrijfspand, wat kan Rufra c.v. dan voor u betekenen? Wij geven u enkele voorbeelden van onze dienstverlening.

Het plaatsen, onderhouden en repareren van CV-ketel is een van onze belangrijkste specialismen. Wij werken met gerenommeerde merken en kennen elke ketel die wij plaatsen van binnen en buiten. Wilt u door ons installatiebedrijf bij u Zieuwent een nieuwe CV-ketel laten plaatsen, dan doen wij niet alleen de plaatsing, maar geven wij u ook deskundig advies vooraf over de ideale CV-ketel voor uw situatie. Op basis van eigenschappen als energiezuinigheid en warmteverdeling helpen wij u om de beste keuze te maken.

Ook het onderhoud van uw CV-ketel kan ons installatiebedrijf bij u in Zieuwent verzorgen. Eenmalig onderhoud is mogelijk, maar wij bieden ook periodiek onderhoud aan, door middel van gunstige onderhoudscontracten. Periodiek onderhoud voorkomt defecten aan uw CV-ketel en aanverwante onderdelen. Gaat uw ketel onverhoopt toch kapot, dan is het van belang dat er snel een monteur ter plaatse is. U kunt in dat geval op Rufra c.v. rekenen. Binnen korte tijd komt er een ervaren monteur bij u langs om uw CV-ketel weer goed aan de praat te krijgen.

Op het gebied van gas en water kan ons installatiebedrijf bij u in Zieuwent gas- en waterleidingen aanleggen en verplaatsen, op de door u gewenste plekken. Wij zijn overigens ook beschikbaar om badkamers en toiletten te plaatsen na het leggen van de leidingen. Wij werken daarbij samen met vaste, betrouwbare leveranciers van sanitair.

Onze medewerkers zijn ook in staat om rioleringswerkzaamheden veilig en grondig uit te voeren. Hebt u bijvoorbeeld een lekkage of stankoverlast, dan lossen wij het probleem binnen korte tijd zorgvuldig voor u op.

Qua elektra kunnen wij vrijwel alles voor u doen. Wilt u stopcontacten verplaatsen of bijplaatsen, dan doen onze medewerkers dit voor u. Waar nodig worden kabels door de muren getrokken, en wij kunnen zelfs groepen aan uw meterkast toevoegen.

Wilt u meer informatie of hebt u een klus voor ons?

Als u een klus bij u in Zieuwent bij ons installatiebedrijf wilt aanmelden, neemt u dan contact met ons op. U kunt via de website ook een gratis, vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u eerst meer informatie ontvangen, laat ons dit dan gerust weten. Wij zijn u graag van dienst met vrijblijvende informatie over onze dienstverlening en werkwijze.

Rufra c.v. is het veelzijdige en ervaren installatiebedrijf dat u in Zieuwent van dienst kan zijn bij talloze klussen!