Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf

Uw installatiebedrijf voor particulier en zakelijk gebruik

Bent u op zoek naar een professioneel installatiebedrijf? Rufra C.V. installatiebedrijf is uw adres. Schakel ons in als particulier of als bedrijf. Als installateur zijn wij in te schakelen voor het installeren van uw cv-ketel, pelletkachel, waterontharder of zonnecollector. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor onderhoud, zoals het schoonmaken en inspecteren van uw cv-ketel, het vernieuwen en reinigen van uw dak en de inspectie van uw gasinstallatie. U kunt bij ons tevens een onderhoudscontract afsluiten voor uw cv-ketel. Kies ook een veilige leefomgeving en schakel een betrouwbaar installatiebedrijf in.

Zo werkt een onderhoudscontract

Wij raden regelmatig onderhoud aan van uw cv-ketel. Dit zorgt ervoor dat u altijd van warmte en warm water kunt genieten. Bovendien verkleint u de kans op storingen met regelmatig cv onderhoud. U heeft bij ons de keuze uit twee verschillende contracten. Kies voor een all-in-onderhoudscontract of voor een standaard onderhoudscontract. Bij beiden contracten geldt dat wij bij storingen binnen 24 uur paraat staan om het probleem op te lossen. Een ander voordeel is dat u kosten bespaart. Voorkom met regelmatig onderhoud ook gevaarlijke situaties als koolmonoxide. Ons installatiebedrijf helpt u aan een veilige en langdurige werking van uw cv-ketel.

Installatiebedrijf

Alle diensten van ons installatiebedrijf

Naast het installatie en onderhouden van uw cv kunt u onze installateur uiteraard ook inschakelen voor andere diensten. Zo staan wij ook voor u klaar voor gasinstallaties en wat dacht u van de montage van de dakgoot van uw woning of schuur? Schakel dan onze ervaren specialist in. Tevens voorzien wij u graag van dakbedekking en brengen wij deze voor u aan. Ook op het gebied van riolering kunnen wij u op alle fronten helpen. Of het nu gaat om het herstellen, veranderen of vernieuwen van de riolering. Wilt u besparen op uw energiekosten? Wij weten ook alles van milieubewuste oplossingen als zonnecollectoren en energiebesparende verlichting. Ook zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van noodverlichting.

Schakel ons installatiebedrijf in

Bent u voor uw woning of bedrijf op zoek naar een vakkundig installatiebedrijf? Schakel ons dan in voor al uw installatiewerken. Voor meer informatie over onze diensten of vragen belt u naar 0544-374645, vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@rufra.nl. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen en wij sturen een vakbekwame installateur naar u toe.