Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Loodgieter Doetinchem

Loodgieter Doetinchem

Bevindt uw woning of bedrijfspand zich in Doetinchem en zoekt u daarvoor een loodgieter? Of het nu gaat om het aanleggen of verleggen van leidingen, om onderhoud, een acute reparatie of iets anders, Rufra c.v. is het ervaren installatie- en loodgietersbedrijf dat u van dienst kan zijn. Welke klus u ook heeft in Doetinchem die u aan onze loodgieter wilt voorleggen, wij klaren deze klus voor u op professionele en klantgerichte wijze.

Een ervaren loodgieter voor u in Doetinchem

Loodgieterswerkzaamheden dienen op behoedzame en veilige wijze uitgevoerd te worden. Gelukkig zit u op dat gebied helemaal goed als u in Doetinchem kiest voor een loodgieter van Rufra c.v. Wij zijn gevestigd in Lievelde en ons werkgebied bestrijkt de gehele Achterhoek. Wij zijn zeer ervaren op het gebied van installatie- en loodgieterswerkzaamheden. Onze loodgieters zijn bekwaam in het uitvoeren van alle mogelijke denkbare taken op het gebied van loodgieterswerk.

Hebt u een acute noodsituatie, zoals stankoverlast, een overlopend toilet of lekkage, dan kan een loodgieter van ons snel bij u in Doetinchem ter plaatse zijn. Onze medewerkers stelt een diagnose van de oorzaak en verhelpen het probleem snel en op blijvende wijze. Deze  werkwijze voorkomt verdere schade, nu en in de toekomst. Toekomstige schade kan ook voorkomen worden door uw waterleiding- en rioleringssysteem tijdig te laten onderhouden. Rufra c.v. is beschikbaar om dit onderhoud uit te voeren.

Wilt u nieuwe leidingen laten aanleggen of bestaande leidingen verleggen, dan kan onze loodgieter dit in Doetinchem voor u doen. Als u bijvoorbeeld iets nieuws wilt doen met uw badkamer of toilet, moeten de leidingen misschien verplaatst worden. Voor riolering gebruiken wij alleen KOMO-gekeurde materialen en gaan zorgvuldig te werk. Dit minimaliseert het risico op problemen in de toekomst en geeft een grote garantie op een langdurige probleemloze werking.

Overigens kunnen wij na het aanleggen of verplaatsen van leidingen ook een nieuwe badkamer of toilet voor u plaatsen. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers van sanitaire voorzieningen van hoge kwaliteit. Indien gewenst kunnen wij een afspraak voor u maken om een van hun aantrekkelijke showrooms te bezoeken. Mocht u daar een keuze gemaakt hebben, dan verzorgen wij de plaatsing op vakbekwame wijze, geheel volgens uw wensen.

Neemt u contact op voor het uitvoeren van loodgieterswerk of voor meer informatie

Wilt u een bepaalde klus laten uitvoeren door een loodgieter bij u in Doetinchem, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn snel inzetbaar om de loodgieterswerkzaamheden bij u thuis of op het werk vakkundig uit te voeren.

Mocht u echter eerst nog meer informatie willen ontvangen, dan horen wij dit graag. Als u contact met ons opneemt, kunnen wij u alles vertellen over onze dienstverlening en onze werkwijze.

Rufra c.v. is het loodgietersbedrijf met een volledige dienstverlening dat u verder helpt!