Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Loodgieter Groenlo

Loodgieter Groenlo

Dat de werkzaamheden van een loodgieter ook voor u in Groenlo soms simpelweg noodzakelijk zijn, zal u duidelijk zijn. Tenslotte zijn lekkages en andere veel voorkomende reparaties die men tegenkomt in loodgieterswerkzaamheden niet zaken die u te lang moet laten liggen. Maar natuurlijk gaat het om meer dan alleen reparaties. Een loodgieter voor u in Groenlo die u een brede dienstverlening kan aanbieden, en terug kan vallen op andere aanverwante disciplines, geeft u een garantie in kwaliteit op ieder vlak. Dan bent u bij Rufra C.V. aan het juiste adres.

Als het installatiebedrijf van de regio zijn wij inmiddels een gevestigde naam. Wij geven u dan ook de keuze uit een allesomvattende dienstverlening voor uw woning. Uiteraard kunt u in Groenlo ook genieten van de kwaliteiten die een loodgieter van ons voor u heeft. Jarenlange ervaring, beschikkend over de juiste opleidingen en certificaten en het gebruik van de beste materialen, zijn de pijlers van de service die we u aanbieden.

Meer dan alleen een loodgieter voor u in Groenlo

Natuurlijk kunt u aanspraak doen op onze dienstverlening als u slechts op zoek bent naar de uitvoering van loodgieterswerkzaamheden. Maar wij bieden u een breed pakket aan diensten aan. Dit betekent dat wij meerdere disciplines in huis hebben. Zo kunnen wij voor u zeer verscheidene projecten aan.

Natuurlijk kunt u in Groenlo van slechts de werkzaamheden van een loodgieter van ons genieten. Echter, u kunt van ons ook verwachten dat wij bijvoorbeeld een gehele nieuwe badkamer aanleggen.

Met andere woorden, als de loodgieterswerkzaamheden alleen niet afdoende zijn dan kunnen onze medewerkers altijd terug vallen op onze overige kennis en ervaring. Zo heeft u bij ons bedrijf slechts één aanspreekpunt en weet u zeker dat wij uw werkzaamheden tot een meer dan goed eindresultaat zullen brengen. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe CV-installatie, water, of rioolwerkzaamheden, u bent bij ons aan het juiste adres. Of u in Groenlo nu aanspraak doet op een loodgieter van ons, of kiest voor een bredere dienstverlening, uw tevredenheid is altijd ons eerste doel.

We maken het voor u mogelijk

We geven u alle keuze voor een allesomvattend pakket aan diensten. Daar komt bij dat wij altijd bezig zijn om de laatste ontwikkelingen binnen ons veld op de voet te volgen. Vakkundige handen die exclusief gebruik maken van de beste materialen en gereedschappen.

Een zeer hoge kwaliteit in het door ons opgeleverde werk is één van de manieren waarop wij onze naam laten gelden. Service is daarnaast van even groot belang.

Wij zorgen er altijd voor dat er sprake is van duidelijk communicatie en dat u te allen tijde uw wensen aan ons duidelijk kunt maken.

Ook als u in Groenlo op zoek bent naar een loodgieter bent u bij ons aan het juiste adres.