Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Loodgieter Lievelde

Loodgieter Lievelde

Bent u op zoek naar een vakbekwame loodgieter voor uw woning of bedrijfspand in Lievelde, dan kunt u terecht bij Installatiebedrijf Rufra c.v. Naast dat wij met een veelzijdige dienstverlening actief zijn als installatiebedrijf, voeren wij ook loodgieterswerkzaamheden uit aan woonhuizen en bedrijfspanden. Rufra c.v. is gevestigd in Lievelde en onze loodgieter kan u van dienst zijn met rioleringswerk en werk aan uw waterleiding en sanitair.

Rufra c.v., uw vakkundige loodgieter uit Lievelde

Wilt u bijvoorbeeld de badkamer eens grondig onder handen laten nemen? Dan kan het zijn dat buizen voor watertoevoer en waterafvoer op een andere plaats moeten komen, en dat de waterafvoer aangesloten moet worden op uw riolering. Hiervoor kunt u in Lievelde een loodgieter van Rufra c.v. inschakelen. Waar nodig geven wij u advies op maat over de ideale plaatsing van het leidingwerk. Vervolgens gaat onze loodgieter bij u in Lievelde aan de slag om de werkzaamheden vakkundig en op veilige wijze uit te voeren.

Overigens kunnen wij u indien gewenst na het leidingwerk nog verder van dienst zijn. Ook de plaatsing van uw nieuwe toilet of badkamer verzorgen wij desgewenst voor u. Wij hebben contracten met diverse leveranciers van sanitair, waarbij u welkom bent om een bezoek te brengen aan verschillende showrooms.

Wat rioleringswerkzaamheden betreft is het fijn om te weten dat onze medewerkers zeer ervaren zijn, en dat zij uitsluitend gebruikmaken van KOMO-gekeurde materialen, met herbruikgarantie. Onze professionele werkwijze, gekoppeld aan het gebruik van hoogwaardige materialen, geeft de grootst mogelijke garantie voor een probleemloze werking van uw riolering. Stankoverlast en lekkages worden hiermee voorkomen.

Als u een reparatie nodig hebt aan uw riolering of waterleiding, dan is een loodgieter van Rufra c.v. snel beschikbaar. De reparatie wordt vakkundig en snel uitgevoerd, zodat verdere schade en stankoverlast voorkomen wordt. Ook voor onderhoud zijn wij beschikbaar. Wilt u problemen in de toekomst voorkomen, dan is het zinnig om uw riolering en waterleiding van tijd tot tijd na te laten kijken door een deskundige loodgieter bij u in Lievelde. Onderhoud en reparaties worden uitgevoerd met zo min mogelijk gedoe voor u, waarbij wij er naar streven om ook de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij hanteren een flexibele, klantgerichte werkwijze, waarbij uw wensen en behoeften het uitgangspunt vormen.

Rufra c.v. houdt zich ook bezig met het aanpassen van huizen en bedrijfspanden van een gemengd rioolstelsel naar een gescheiden rioolstelsel. Mocht dit aan de orde zijn in Lievelde, dan kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Neemt u contact met ons op

Hebt u een klus voor onze loodgieter bij u in Lievelde, of wilt u eerst meer informatie ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen met 0544-374645, een e-mail te sturen naar info@rufra.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij helpen u graag verder!

Rufra c.v., uw partner voor loodgieterswerkzaamheden in Lievelde!