Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Loodgietersbedrijf Doetinchem

Loodgietersbedrijf Doetinchem

Als u in uw woning of bedrijfspand in Doetinchem de dienstverlening van een loodgietersbedrijf nodig hebt, dan hoeft u niet verder te zoeken. U kunt het ervaren en betrouwbare installatie- en loodgietersbedrijf Rufra c.v. uit Lievelde inschakelen. Wij beschikken over jarenlange ervaring in installatiewerkzaamheden, maar ook loodgieterswerk. Omdat wij de gehele Achterhoek als werkgebied hebben, kunnen wij ook in Doetinchem uw loodgietersbedrijf zijn. Voor het aanleggen of verleggen van leidingen, onderhoud en al dan niet spoedeisende reparaties. kunt u bij ons terecht.

Rufra c.v., het loodgietersbedrijf voor u in Doetinchem

Loodgieterswerk omvat een aantal mogelijke werkzaamheden, die wij allemaal voor u kunnen uitvoeren. Wij geven u enkele voorbeelden van wat wij als loodgietersbedrijf voor u in Doetinchem kunnen doen.

Wie de badkamer of het toilet wil verbouwen, wil misschien de sanitaire voorzieningen op andere plekken in de ruimte hebben. Dan moeten er leidingen voor watertoevoer en waterafvoer moeten aangelegd of omgelegd. Hier kunt u ons loodgietersbedrijf bij u in Doetinchem voor benaderen. Wij denken actief met u mee over de ideale plaatsing van leidingen en staan u bij met deskundig advies. De werkzaamheden worden zeer nauwkeurig uitgevoerd, met gebruik van hoogwaardige materialen. Zo gebruiken wij voor rioleringssystemen bijvoorbeeld alleen KOMO-gekeurde materialen. Tezamen met onze zorgvuldige werkwijze levert dit een goed resultaat en wordt het risico op schade in een later stadium tot een minimum beperkt.

Gaat u, zoals hierboven beschreven, de badkamer of het toilet verbouwen, overweegt u dan ook om de aanleg van uw nieuwe badkamer of toilet door Rufra c.v. uit te laten voeren. Indien gewenst maken wij voor u een afspraak om een bezoek te brengen aan een van de fraaie showrooms van sanitairspecialisten, waarmee wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan. Als u daar een keuze maakt, kunnen wij de aanleg op vakbekwame wijze verzorgen, geheel volgens uw wensen.

Zijn er problemen met de riolering bij u thuis of op het werk, dan kan een medewerker van ons loodgietersbedrijf snel bij u in Doetinchem op bezoek komen, om het probleem op grondige wijze te verhelpen. Deze snelle werkwijze verhelpt de schade zo snel mogelijk, waarbij verdere schade voorkomen wordt. Is er dus sprake van bijvoorbeeld stankoverlast of lekkage, neem dan snel contact met ons op om de schade zo spoedig mogelijk te verhelpen en verder te beperken.

Rufra c.v. wordt verder ook ingezet om woningen en bedrijfspanden aan te passen in het geval dat lokale overheden ervoor kiezen om van een gemengd naar een gescheiden rioolsysteem over te stappen. Onze medewerkers zijn in staat om de riolering bij woningen en bedrijfspanden daar op correcte wijze op aan te passen.

Loodgieter nodig? Neem contact met ons op

Voor al het bovenstaande en nog veel meer loodgieterswerkzaamheden kunt u in Doetinchem contact opnemen met loodgietersbedrijf Rufra c.v. Ook als u eerst meer informatie wilt ontvangen, mag u gerust contact opnemen. Wij vertellen u graag alles over onze dienstverlening en werkwijze.

Rufra c.v., voor al uw loodgieterswerk bij u in Doetinchem!