Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Loodgietersbedrijf Groenlo

Loodgietersbedrijf Groenlo

Het juiste loodgietersbedrijf voor u in Groenlo kan het verschil betekenen op meerdere vlakken. Het kan zijn dat er werkzaamheden verricht moeten worden die een behoorlijke drang kennen. Het kan gaan om lekkages of andere reparaties. U wilt er dan wel zeker van zijn dat deze dan vakkundig en permanent worden opgelost. Dit is dan toch wel het minste wat u zou moeten kunnen verwachten van een loodgietersbedrijf in Groenlo. Maar waarom zou u daar alleen genoegen meenemen? Bij Rufra C.V. bent u aan het juiste adres voor al uw loodgieterswerkzaamheden en veel meer.

Meer dan alleen een loodgietersbedrijf zijn wij het installatiebedrijf voor u in Groenlo. We bieden u een divers en passend aanbod aan diensten. Jarenlange ervaring in combinatie met uitgebreide vakkennis laat zich uiten in een groot bestand van tevreden klanten. Dit is dan ook ons eerste doel, uw tevredenheid

Veel meer dan alleen een loodgietersbedrijf voor u in Groenlo

Uiteraard kunt u aanspraak doen op de vakkundigheid, ervaring en kennis van een van onze loodgieters. Maar, als uw installatiebureau kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Ideaal, want er zijn genoeg werkzaamheden te bedenken die, mits vakkundig uitgevoerd, uw woning werkelijk meerwaarde geven. Als het dan aankomt op projecten die een loodgieter vereisen en overige disciplines zit u bij ons goed.

Bij ons heeft u slechts één vaste persoon als aanspreekpunt en toch bieden wij een allesomvattende dienstverlening.

Wij kunnen aangesproken worden als een loodgietersbedrijf voor u in Groenlo, maar u kunt bij ons ook terecht voor veel uitgebreidere diensten. Het valt bijvoorbeeld voor te stellen dat u een nieuwe badkamer wilt laten aanleggen. Dit kunnen wij volledig voor u verzorgen. Dit houdt in dat wij alle loodgieterswerkzaamheden onder handen nemen, maar ook het elektra en de overige werkzaamheden.

Een brede dienstverlening als meer dan alleen een loodgietersbedrijf voor u in Groenlo geeft u iedere kans om uw wensen en behoeften met betrekking tot uw woning tot een werkelijkheid te zien worden.

Waarmee kunnen we u helpen?

Iedere woning is anders en iedere eigenaar daarvan heeft andere eisen en wensen. Op onze site kunt u precies achterhalen wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u bijvoorbeeld last van hard water? Wij leveren de beste waterontharders en installeren deze ook. Dit is slechts een voorbeeld van wat we kunnen betekenen voor u.

Dakbedekking behoort zodoende tot de mogelijkheden. Onze vakmensen maken gebruik van alleen de beste materialen, die bewezen zijn in hun kwaliteit. Omdat het goed voor te stellen valt dat uw specifieke wensen meerdere disciplines en kennis vereisen en om er zeker van te zijn dat we werkelijk voldoen aan uw wensen, vragen we u om contact met ons op te nemen.

Zo kunnen we precies achterhalen wat we voor u kunnen betekenen als uw loodgietersbedrijf in Groenlo of in onze overige dienstverlening.