Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Loodgietersbedrijf Lievelde

Loodgietersbedrijf Lievelde

Woont of werkt u in Lievelde en bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf, dan biedt Rufra c.v. u een complete dienstverlening op het gebied van loodgieterswerkzaamheden aan. Rufra c.v. is een ervaren installatie- en loodgietersbedrijf en is zelf gevestigd in Lievelde, wat het dus extra aantrekkelijk voor u maakt. In het geval van een noodsituatie, zoals een overstromend toilet of lekkage, zijn wij snel ter plaatse om het probleem te verhelpen. Rufra c.v. houdt zich onder andere bezig met installatie, onderhoud en reparatie van rioleringssystemen en waterleidingen. Ongeacht waar u in Lievelde een loodgietersbedrijf voor nodig hebt, wij kunnen u op professionele en klantgerichte wijze van dienst zijn.

Rufra c.v., een loodgietersbedrijf uit Lievelde met een complete dienstverlening

Wilt u rioleringsbuizen of waterleidingen laten verleggen, bijvoorbeeld omdat u iets anders wilt doen met uw badkamer of toilet, dan zijn wij beschikbaar om deze werkzaamheden uit te voeren. Misschien hebt u zelf al een idee van hoe u het wilt hebben, maar wij kunnen u ook op deskundige wijze adviseren over de optimale plaatsing van uw leidingwerk. Door met u mee te denken zorgen we er samen voor dat alles op een voor u ideale wijze wordt geplaatst, zonder dat u achteraf denkt dat een andere plaatsing toch beter was geweest.

Voor rioleringsbuizen maken wij exclusief gebruik van KOMO-gekeurde materialen. Tezamen met onze nauwkeurige werkwijze voorkomt dit problemen in een later stadium.

Overigens zijn wij meer dan een loodgietersbedrijf voor u in Lievelde. Laat u leidingen aanleggen of verplaatsen omdat u bijvoorbeeld de badkamer wilt vernieuwen, dan zijn wij ook beschikbaar om het plaatsen van de nieuwe badkamer of andere sanitaire voorzieningen uit te voeren. U kunt gerust een bezoek brengen aan meerdere aantrekkelijke showrooms van bedrijven waarmee wij intensief samenwerken. Hebt u een keuze gemaakt, dan gebeurt de plaatsing vervolgens door onze ervaren medewerkers.

Riolering en waterleiding repareren en onderhouden

Moet er bij u een acute reparatie worden uitgevoerd aan uw waterleiding of riolering, dan kunt u op ons rekenen. Een of meerdere medewerkers van ons loodgietersbedrijf zijn bij u in Lievelde snel ter plaatse om de reparatie uit te voeren. Het probleem wordt op grondige wijze verholpen en verdere schade wordt voorkomen.

Is de riolering en de waterleiding bij u thuis of in uw bedrijfspand aan de oude kant, dan kan het verstandig zijn om onderhoud uit te laten voeren door een loodgieter van Rufra c.v. Problemen als stankoverlast en lekkages voorkomen is immers beter dan wachten tot het probleem zich voordoet, met alle gevolgen van dien.

Kortom, Rufra c.v. is het loodgietersbedrijf dat u in Lievelde kunt inschakelen voor het aanleggen, verplaatsen, repareren en onderhouden van uw riolering en waterleiding. Als u contact met ons opneemt, helpen wij u graag verder.