Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Neede

Het adres voor al uw installatiewerk in Neede

Rufra c.v. helpt u in Neede verder bij al uw installatiewerk. Voor het installeren van CV-ketels, zonnecollectoren, waterontharders en voor alles op het gebied van verwarming, sanitair en elektra, zit u bij Rufra c.v. goed. Ook nog op zoek naar een professionele partner in Neede voor al uw onderhoudswerkzaamheden? Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit zoals het reinigen van uw dak, het inspecteren van uw leidingen en van uw gasinstallatie. U ziet, voor elke situatie bieden wij u een passende oplossing.

Installatiebedrijf Neede

Kennis op het gebied van verwarmingssystemen

Bent u van plan om een nieuw verwarmingssysteem aan te schaffen omdat u uw woning in Neede gaat renoveren of omdat u duurzamer wilt gaan leven? Of bent u bezig met het bouwen van een huis? Wij voorzien u graag van professioneel en ervaren advies zodat u het verwarmingssysteem kiest dat het beste bij u past. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten warmtesystemen zodat we u goed kunnen adviseren. Denk hierbij aan vloerverwarming, luchtverwarming, radiatorenverwarming en zonnecollectoren. Bent u milieubewust of wilt u dit graag meer zijn? Kies dan voor zonnecollectoren en verwarm hier uw tapwater in de zomermaanden mee. In de winter kunt u uw tapwater in Neede verwarmen met bijvoorbeeld een pelletkachel of een houtvergasser.

Kalkvrij water in Neede? Laat ons een waterontharder installeren

Wenst u graag kalkvrij water in uw woning in Neede? Dit snappen wij volledig. Naast het smaakverschil dat kalk in water veroorzaakt, zorgt het ook voor kalkaanslag op uw sanitair en op uw apparatuur. Bij Rufra c.v. bieden wij waterontharders van NorthStar die de kalk uit uw water verwijderen. Hierdoor verzekert u zich decennia lang van kalkvrij water!

Graag belichten wij de vele voordelen van ontkalkt water:

  • Uw bestaande kalkaanslag zal verdwijnen
  • Uw textiel gaat langer mee en behoudt kleur
  • U heeft minder schoonmaakmiddelen nodig
  • Uw apparaten hebben een langere levensduur

Uw ontkalkte water in Neede zorgt dus ook voor verminderde kosten!

Installatiebedrijf Neede

Informeer vanuit Neede over de vele mogelijkheden

Rufra c.v. verzorgt uw installatiewerk om het na afloop voor u te controleren en onderhouden in Neede. Wij zijn de allround opererende installateur voor al uw installatiewerk op het gebied van sanitair, elektra en verwarming. Zoekt u een pelletkachel, een waterontharder of een CV-ketel en wenst u graag dat dit foutloos bij u wordt geïnstalleerd? Informeer gerust eens bij ons over de mogelijkheden door te bellen naar 0544-374645 of door het online contactformulier op de website in te vullen. We helpen u in Neede graag met uw installatiewerk!