Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Ulft

Uw wensen altijd centraal in Ulft

in Ulft op zoek naar een installatiebedrijf dat naar u luistert, met u overlegt en u altijd voorziet van het beste advies op het gebied van sanitair, verwarming en elektra? Dan is Rufra c.v. de ideale partner voor u. Wij zijn een gespecialiseerd installatiebedrijf en kunnen bijvoorbeeld het installeren van uw CV-ketel voor u in Ulft verzorgen. Wij zijn trots lid van de UNETO-VNI, een ondernemingsorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Wanneer een organisatie lid is van UNETO-VNI, betekent dit dat dit bedrijf staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, service en vakmanschap. Deze kenmerken komen altijd naar voren wanneer wij bezig met het installeren en onderhouden van uw installatiewerk in Ulft.

Kies in Ulft uit een van onze verwarmingssystemen en profiteer

Een van onze diensten is het installeren en onderhouden van verschillende verwarmingssystemen. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere vloerverwarming, radiatorenverwarming en luchtverwarming. Houdt u graag van milieubewuste opties en probeert u hier de laatste tijd meer op te letten? Dan adviseren wij u om zonnecollectoren voor uw huis in Ulft aan te schaffen. Zonnecollectoren vangen zon op en zetten dit om in warmte zodat u hier uw tapwater mee kunt verwarmen in de zomermaanden. En de wintermaanden dan? Dan kunt u in Ulft kiezen voor een houtvergasser of een pelletkachel.

Vloerverwarming

Kies voor een waterontharder en bespaar direct geld in Ulft

Ook kunnen wij de ontkalking van uw water in Ulft verzorgen. Is het ontkalken van water dan alleen voor de smaak van het water effectief? Nee, integendeel zelfs. Wanneer u uw water laat ontkalken doordat wij een NorthStar waterontharder laten plaatsen, bespaart u geld doordat u minder kosten hoeft te maken.

Wij leggen u uit hoe dit komt:

  • Uw apparaten hebben een langere levensduur door verminderde kalkaanslag
  • U hoeft minder schoonmaakmiddelen te kopen
  • Uw textiel gaat langer mee en behoudt kleur

Hierdoor hoeft u minder geld uit te geven. Bovendien verdwijnt de kalkaanslag die zich momenteel op uw sanitair en apparatuur in Ulft bevindt direct.

Installatiebedrijf Ulft

Neem contact op en laat u adviseren vanuit Ulft

Dit was slechts een greep uit onze vele mogelijkheden aan installatiewerk. Ziet u het zitten om met ons samen te werken of twijfelt u nog of uw installatiewerk door ons kan worden verzorgd? Twijfel dan in ieder geval niet om ons een keer te bellen via 0544-374645 en we luisteren naar uw wensen. Belt u liever niet? Vul dan het online contactformulier in op de website. We helpen u graag verder in Ulft!