Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Waterontharder

Zacht en kalkvrij water met onze waterontharder

Wenst u een waterontharder voor uw woning of bedrijf? Rufra C.V. installatiebedrijf is uw specialist op het gebied van energie en waterbesparende voorzieningen. Het ontharden van water voorkomt kalkaanslag en verlengt de levensduur van uw apparaten. Bovendien bespaart u hiermee op uw energiekosten. Als erkend waterleidingspecialist luisteren wij altijd goed naar onze klanten. Dit betekent dat wij altijd uitgaan van de wensen van onze klant bij alles wat we doen. Neem contact met ons op en laat ons uw wensen weten omtrent een waterleidinginstallatie zoals een waterontharder.

De voordelen van een waterontharder

Met een waterontharder bent u decennialang verzekerd van kalkvrij water in uw hele woning. Kalk veroorzaakt veel negatieve effecten en kost u honderden euro’s per jaar. Wij bieden u waterontharders van het merk NorthStar. Deze hebben een lange levensduur en de bestaande kalkaanslag zal snel verdwijnen.

Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

  • Uw textiel gaat langer mee en behoudt kleur
  • U heeft minder schoonmaakmiddelen nodig
  • U bespaart op uw energiekosten
  • Uw apparaten hebben een langere levensduur
  • U heeft 50 – 75% minder zeep- en schoonmaakmiddelen nodig

Schakel ons in voor regelmatig onderhoud

Naast de installatie van een waterontharder is ook regelmatig onderhoud zeer belangrijk om een goede werking te garanderen. Op deze manier kunnen eventuele problemen snel opgelost worden. Onderdelen die bijvoorbeeld kapot zijn of niet goed werken, vervangen en herstellen wij snel voor u. Dit voorkomt dat de waterverzachter kapot gaat. Voor een optimale werking van uw toestel geven wij ook advies wat betreft het bijvullen van zout. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Op deze manier bent u verzekerd van regelmatig onderhoud van uw waterontharder.

Bel of mail ons installatiebedrijf

Voor sanitaire voorzieningen, zoals het installeren en onderhoud van een waterontharder, biedt u Rufra C.V. een totaaloplossing. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bel ons op 0544-374645 vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@rufra.nl. Wij sturen u graag een geheel vrijblijvende offerte op. Kies voor zacht en kalkvrij water en bespaar op uw energiekosten. Wilt u weten welk toestel het meest geschikt is voor uw woning? Voor de aanschaf van een waterontharder adviseren wij u graag!