Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Winterswijk

Uw professionele en ervaren installatiebedrijf in Winterswijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw installatiewerk? En bent u deze tot op heden in Winterswijk nog niet tegengekomen? Rufra c.v. helpt u verder met al uw installatiewerk omtrent verwarming, sanitair en elektra. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren en onderhouden waterontharders, cv-ketels, pelletkachels en zonnecollectoren. Wij zijn lid van UNETO-VNI, een ondernemingsorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Als lid van UNETO-VNI staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Hierdoor weet u zeker dat wij voor elke situatie in Winterswijk een passende oplossing kunnen bieden.

Maak uw water in Winterswijk kalkvrij met een waterontharder

Naast het feit dat wij ervoor kunnen zorgen dat uw water verwarmd wordt, kunnen wij uw water ook ontkalken. Met onze waterontharders van NorthStar bent u decennia lang verzekerd van kalkvrij water. Kalk brengt veel negatieve effecten met zich mee en door onze waterontharder neemt u deze effecten in Winterswijk weg. U profiteert dan van de volgende voordelen:

  • Apparaten hebben een langere levensduur
  • Minder schoonmaakmiddelen zijn nodig
  • Textiel gaat langer mee en behoudt kleur
  • Bestaande kalkaanslag zal verdwijnen

Graag bespreken we de vele mogelijkheden van een waterontharder bij u in Winterswijk.

Duurzame energieoplossingen van Rufra

Ook op het gebied van duurzame verwarmingstechniek is Rufra dé specialist die u wilt inschakelen! Wij helpen u in Winterswijk met de volgende oplossingen voor uw woning:

  • Wij kunnen een energiezuinige pelletkachel voor u installeren
  • Ook helpen wij u met zonnecollectoren die uw woning verwarmen door middel van zonne-energie
  • Of een buffervat dat wij voor u aansluiten op uw zonnecollector
  • Een zonneboiler waarmee u bespaart op uw gasverbruik behoort ook tot de mogelijkheden
  • En een pelletketel die het leidingwater van uw cv verwarmt

Draagt u niet alleen de natuur een warm hart toe, maar wilt u ook graag besparen op uw energierekening? Dan bent u bij Rufra aan het juiste adres. Wij helpen u graag met oplossingen op maat voor uw woning in Winterswijk!

Installatiebedrijf Winsterswijk

Kies in Winterswijk voor zonnecollectoren

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in verwarmingssystemen, zoals bijvoorbeeld vloerverwarming, radiatorverwarming en zonnecollectoren. Bent u van plan zonnecollectoren aan te schaffen in Winterswijk? Hiermee kunt u tapwater verwarmen in de zomermaanden en in de wintermaanden zorgt een pelletkachel of een houtvergasser voor de opwarming van uw tapwater. Weet u nog niet helemaal naar wat voor verwarmingssysteem u op zoek bent voor uw woning in Winterswijk? Geen punt, door onze kennis en ervaring met verschillende verwarmingssystemen voorzien we u graag van advies, zodat we het systeem kiezen dat het beste bij u past.

Oplossingen op maat in Winterswijk

Bij Rufra hebben wij duurzame energieoplossingen voor iedere unieke situatie. Zo werken onze pelletkachels en pelletketels bijvoorbeeld op biomassa, wat nauwelijks schadelijk is voor het milieu. Door uw pelletkachel of pelletketel in Winterswijk door ons aan te laten sluiten op een buffervat, gaat deze optimaal functioneren. Wij kunnen zelfs het buffervat voor u aansluiten op uw zonnecollectoren! U merkt het al: de mogelijkheden om uw woning in Winterswijk energiezuinig te verwarmen zijn eindeloos. Weet u wel dat u ons in wilt schakelen, maar niet voor welke hoogwaardige oplossing u het beste kunt kiezen? nerem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van gedegen advies op maat over uw situatie in Winterswijk.

Installatiebedrijf Winsterswijk

De topmerken van Rufra

Rufra dealt met trots in vooraanstaande merken van topkwaliteit. Schakelt u ons in om bijvoorbeeld uw pelletketel, pelletkachel, warmtepomp,zonnecollector, zonneboiler of buffervat in Winsterswijk te komen installeren? Dan bent u er dus zeker van dat u een hoogwaardig product geleverd krijgt. Wij leveren namelijk alleen topmerken die producten van zeer hoge kwaliteit produceren. Zo verkopen wij bijvoorbeeld pelletketels van de merken Domusa, Fröling en Biodom Benelux. Dit zijn zeer vooraanstaande producenten van milieuvriendelijke energiesystemen. Vanwege ons ruime assortiment zijn wij in staat om altijd de ideale energiezuinige oplossing voor uw situatie in Winterswijk te verzorgen!

Subsidie voor uw buffervat, warmtepomp, pelletketel, pelletkachel, zonnecollector of zonneboiler

Wist u dat het in veel gevallen mogelijk is om aanspraak te maken op een subsidie wanneer u een zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel in uw woning in Winterswijk laat installeren? U kunt dan gebruik maken van de zogenaamde ‘investeringssubsidie duurzame energie’, oftewel ISDE. Hoeveel subsidie u per apparaat kunt ontvangen, is afhankelijk van het vermogen daarvan.

Zoek nooit meer naar een installateur in Winterswijk en neem contact op

U hoeft nooit meer op zoek naar een installatiebedrijf: na de installatie verzorgen wij ook controles en de renovaties voor u. Hierdoor hoeft u dus nooit meer naar een ander installatiebedrijf te zoeken in Winterswijk: Rufra c.v. is uw betrouwbare en professionele partner voor al uw installatiewerk. Bel voor de mogelijkheden gerust eens naar 0544-374645 en we staan u graag te woord. Ook kunt u het online contactformulier op de website invullen of een vrijblijvende offerte aanvragen. We vinden graag een passende oplossing voor uw situatie in Winterswijk!