Rufra C.V. Installatiebedrijf
E-mail info@rufra.nl
Kantooruren 0544-374645
Bakkerstraat 6

7137 MS Lievelde

Installatiebedrijf Winterswijk

Uw professionele en ervaren installatiebedrijf in Winterswijk

Bent u al een tijdje op zoek naar een betrouwbare partner voor uw installatiewerk? En bent u deze tot op heden in Winterswijk nog niet tegengekomen? Rufra c.v. helpt u verder met al uw installatiewerk omtrent verwarming, sanitair en elektra. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren en onderhouden waterontharders, cv-ketels, pelletkachels en zonnecollectoren. Wij zijn lid van UNETO-VNI, een ondernemingsorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Als lid van UNETO-VNI staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Hierdoor weet u zeker dat wij voor elke situatie in Winterswijk een passende oplossing kunnen bieden.

Kies in Winterswijk voor zonnecollectoren

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in verwarmingssystemen, zoals bijvoorbeeld vloerverwarming, radiatorverwarming en zonnecollectoren. Bent u van plan zonnecollectoren aan te schaffen in Winterswijk?

Hiermee kunt u tapwater verwarmen in de zomermaanden en in de wintermaanden zorgt een pelletkachel of een houtvergasser voor de opwarming van uw tapwater. Weet u nog niet helemaal naar wat voor verwarmingssysteem u op zoek bent voor uw woning in Winterswijk? Geen punt, door onze kennis en ervaring met verschillende verwarmingssystemen voorzien we u graag van advies, zodat we het systeem kiezen dat het beste bij u past.

Installatiebedrijf Winsterswijk

Maak uw water in Winterswijk kalkvrij met een waterontharder

Naast het feit dat wij ervoor kunnen zorgen dat uw water verwarmd wordt, kunnen wij uw water ook ontkalken. Met onze waterontharders van NorthStar bent u decennia lang verzekerd van kalkvrij water. Kalk brengt veel negatieve effecten met zich mee en door onze waterontharder neemt u deze effecten in Winterswijk weg.

U profiteert dan van de volgende voordelen:

  • Apparaten hebben een langere levensduur
  • Minder schoonmaakmiddelen zijn nodig
  • Textiel gaat langer mee en behoudt kleur
  • Bestaande kalkaanslag zal verdwijnen

Graag bespreken we de vele mogelijkheden van een waterontharder bij u in Winterswijk.

Installatiebedrijf Winsterswijk

Zoek nooit meer naar een installateur in Winterswijk en neem contact op

U hoeft nooit meer op zoek naar een installatiebedrijf: na de installatie verzorgen wij mits gewenst ook controles en de renovaties voor u. Hierdoor hoeft u dus nooit meer naar een ander installatiebedrijf te zoeken in Winterswijk: Rufra c.v. is uw betrouwbare en professionele partner voor al uw installatiewerk. Bel voor de mogelijkheden gerust eens naar 0544-374645 en we staan u graag te woord. Ook kunt u het online contactformulier op de website invullen of een vrijblijvende offerte aanvragen. We vinden graag een passende oplossing voor uw situatie in Winterswijk!